![]() |
|
Jant Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 21:58 |
|
onları kendim boyadım jantlar boyanırken :) saolasın :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
saol bilgi için ama bende yeni boyattım :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
teşekkür ederim.. bitanesinde biraz akma var onu havalar ısınınca tekrar boyayacağım :)
birde boya önemli. Hammerite diye bir boya kullandım tavsiye ederim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
yıkatmadan sonra çıkmadıysa dahada bir şey olmaz güzel işçilik :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
1 ayı geçti bunu yapalı... en az 10 sefer yıkattım atma yok.. zımpara yapmıştım daha önce
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
bi oto yıkamada jantların 1 hafta sonra yıkat bakalım sonuç ne olucak :) ama hoş olmuş....
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |