Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - NE ALMALIYIM ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

NE ALMALIYIM ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
reality59 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reality59 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: NE ALMALIYIM ?
    Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 16:10
kafanızı karıştırmak gibi olmasın, PEUGEOT 2008'de güzel kimse bundan bahsetmemiş

Peugeot 307 - 2004 HDI XR
Peugeot 106 - 2002 QuickSilver
Tekirdağ / ÇORLU
Yukarı Dön
VLKNYKSLN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 11:38
Karar verdim...
Hiç araç almayacağım bu kışı ve baharı babamın Toyota RAW4 jipiyle geçiricem RCZ'yi hiç yürütmicem.Hergün 10 dakika aracı çalıştırıcam kapatıcam kullanmadığım günlerde.Özellikle karlı havalarda.
Vee yazın RCZ aracımıda satıp,arac almayı düşündüğüm bütceyide katıp birazda yan gelirlerle beraber RANGE ROVER EVOQUE 2.2 SD4 almaya karar verdim.
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Alper134 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alper134 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 Saat 17:30
Julyet 1.4 170hp kuzenimde var , yine yakın bir abimde quadrifoglio 1.8 235 lik olması lazım ondan var..

Açıkçası şunu söyleyeyim jülyet i alırsanız rcz yi satarsınız.. jülyet in sürüş özellikleri çok başka çünkü yani yerine koyabileceğiniz araçlar ancak mercedes bmw olabilir. Güçlü bir alfanın tadını bir kere alan bir daha başka araçlarla zor yapar.

Benim önerim Golf,jetta veya yeni focus olur. Bu 3 ünden biri ideal olacaktır imkan varsa tabiki golf derim..
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2013 Saat 02:24
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

cüliyetta alırsan benle görüşme bida :D hastasıyım inmem içinden :))
:D aslında guilietta düşünüyorum ama tırsıyorum işte fiat sonuçta :) ama bu fiyatlara BMW 116d ve Mercedes A serisinden başka bakılası araç kalmıyor.Mercedes A'nın da AMG olarak düşünürsek onuda elemek zorunda kalıyoruz fiyat bakımından.Style cok gudubet Urban da AMG den 3-5 lira ucuz.
Kocaeli'de Alfa Romeo satış bayii olmaması da beni ayrıca düşündüren diğer unsur,bakalım Öztorun Oto.ya bi gideyim ondan sonra karar vericem.
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum,Ocak ayına kadar zamanım var,hala teknik bilgi ile de beraber fikirlerinizi bekliyorum.
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 15:55
cüliyetta alırsan benle görüşme bida :D hastasıyım inmem içinden :))
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
gogly35 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gogly35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 14:17
Bence de arkadasların değindiği gibi o kadar paraya Alman tercih edebilrsiniz. Bu arada bagaj hacmine de dikkat etmelisiniz. Başımıza yeğenin yüzünden geldiği için biliyorum , Allah kısmet eder ilerde çocuğunuz olduğunda onun bebek arabası, eşyaları derken bagajda yer pek kalmıyor, geniş hacimli düşünmelisiniz.
308 VTI // 2009
Yukarı Dön
muku Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 13:03
tabiki Ford C-Max Titanium 1.6i EcoBoost 180PS  eco boost harika bi motor konforuda o biçim
Yukarı Dön
ozncnercn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozncnercn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 09:30
2011 1.6 tdi leon kullanıcısıyım son derece memnunum viraja girişleri olsun frenleri olsun ki arabayı devamlı devirli kullanırım ve frenleri oldukça mükemmel ama benim o kadar para imkanım olucak superB ilk tercihim olur superB olmazsa s40 ya da jetta 1.6 tdi dsg şanzıman aklıma yatanlar bunlar açıkçası daha dün doğuş otodaydım hatta 75 milyarım olsun hiç düşünmeden alacağım araba amarok ^^ (çok hoşuma gitti araç aşık oldum :D)
hayat direnmektir
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 08:57
Orjinalini yazan: kursat3006 kursat3006 Yazdı:

O kadar para verdikten sonra alman arabasindan baska arabaya binilmez fikrindeyim. 1.16d güzel ya da jetta 1.6 dsg tdi bence

Bende öyle düşünüyorum Golf hiç fena olmaz...
Yukarı Dön
kursat3006 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kursat3006 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 00:13
O kadar para verdikten sonra alman arabasindan baska arabaya binilmez fikrindeyim. 1.16d güzel ya da jetta 1.6 dsg tdi bence
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91
Yukarı Dön
Zagorka Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Zagorka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 20:52
Hocam siz Leonun Frenlerine Kötü Demişsiniz Ancak Ben 150 Yide Geçmem Rağmen Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım , Onun Dışında Ww Jetta Derim Ben Her Konudan İyi Bir Araç Bence + Olarak Volvo S40 Ta İyi Bence .. 
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG )
Opel İnsignia (16GP802) TR

EX CAR :

Peugeot 307 (16CSN72)
Yukarı Dön
Furkan ÖNEY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Furkan ÖNEY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 20:45
Aileniz ile kullanmak istiyorsanız ; Yeni Renault Scenic tavsiye ederim. Geniş iç hacim panaromik cam tavan abs asr v.s 1.5 dci 110 ps motor. Tam bir aile aracı yakıtı çok çok az. yedek parçası ucuz. yaklaşık 3 senedir renault kullanıyoruz. şu ana kadar hiç sıkıntısını görmedik yakıttada bizi hiç üzmedi
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9
44 AU 134 : Tofaş murat 131 :)
34 J 0336 : Peugeot J9 2.5
34 J 1244 : Peugeot J9 2.5
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 19:12
bme 1.16 d yada mercedes a serisi 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Can Oksuz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Oksuz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 14:23
Aslında toyotayı çok seven birisiydim. Benim arabama bir auris çarptı (bir önceki kasa). Sag ön çamurluga vurdu benim aracımın ön kısmı sola doğru baya bir savruldu. Çarpan araç da saga doğru gidip yaklaşık bi 20 25 metre ötede durdu. 

Sol ön çamurlugu baya baya içeri girdi. Kapısı da açıldıktan sonra kapanmadı. Başka bir arabada muhtemelen o kadar masraf çıkmazdı. Benim aracımın sağ tampon bağlantısı koptu. Sağ çamurlukta sürtme var hafif hepsi o. Sırf bu kazaya birebir şahit olduğum için toyotadan soğudum. O yüzden auris belirtmedim. ama sorunsuzluk bakımından iyidir.

zafirayı aile için kullanacağınızı düşünerek önerdim tabi biraz dede işine kaçıyor Embarrassed

Kia ceed benim de beğendiğim bir araba. Unutmuşum yazmayı. premiumu gayet hoş.
Yukarı Dön
C@GL@R Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı C@GL@R Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 13:44
CRUZE AL 2,0 İŞİNİ GÖRÜR
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 13:28
Orjinalini yazan: VLKNYKSLN VLKNYKSLN Yazdı:

gel kabul edelim hyundailerin otomatiklerinin bile vites geçişleri daha iyi :)

Vites geçişi benim önemsediğim bir durum değil. Ben sadece dediğiniz durumu 1-2 de ama o kadar yoğun hissetmiyorum. Şanzuman yapısını incelerseniz bu kadarının bile çok iyi olduğunu göreceksiniz.

i30 un otomatik tüketimini kullananlara bir sorun :D Toyota da sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi önceliktir. MM de bunu en iyi şekilde yapıyor.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:50
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Hiç bir aracım LPG'li olmadı ve katiyende olmayacak,kötü bir anım var bana kalsın bu.
Auris'in otomatik olanını test ettim ağustos ayında falan tam hatırlamıyorum ama ramazandı.1.4 dizel otomatik modelini test ettim 1 ve 2.vitesinde resmen direksiyona doğru ileri gittim tekrar arkaya koltuğuma yaslandım yani vites geçişleri abarttığım kadar kötü.Manueline bişey diyemem ama Toyota araca artık burun kıvırarak bakıyorum.Bende 2011 otomatik 1.33 terra sporty vardı ablama verdim ondada aynı sorun vardı.Babamda 2011 RAW4 var otomatik çift kavrama geçişleri iyi ama yakıtı döküyor içmiyor :D Neyse sonuc olarak Toyota ambleminden bile sıkıldım diyebilirim :)
Can Oksuzun tavsiyelerinede... Zafira yaş ortalaması cok büyüklere gidecek tarzda bi araç görünümü var C-Max tarzı bir araç.Onun dışında Peugeot 308 baştan önyargılıyım,Golf Highline dışında tip berbat,Leon test ettim 150 ile giderken duramadım frenlerinde sanki taş var öyle sert bir araç,berbat ötesi frenleri Allah korusun.Frene basmak zorunda kaldımı din dersi sınavına sokuyor adamı ve 80km hızla giderken ABS'nin devreye girdiği tek araç o heralde.Test ettiğim 1.4 benzin FR modeli idi bu arada...HB araçlar daha uygun olacaktır.Çünkü söylediğim rakamlara güzel Sedan araç pek olmuyor.

leon fln hikaye de kullandığınız aurisin aynısını kullanıyorum. 1-2 geçişi mükemmel değil ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil. :D bana göre aurisin şuan en büyük sorunu d-4d nin 1.6lık bir hacme ihtiyacı olduğu. Eğer o da olabilseymiş ben 308i hala aklımda tutmazdım.
gel kabul edelim hyundailerin otomatiklerinin bile vites geçişleri daha iyi :)
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:47

Hiç bir aracım LPG'li olmadı ve katiyende olmayacak,kötü bir anım var bana kalsın bu.
Auris'in otomatik olanını test ettim ağustos ayında falan tam hatırlamıyorum ama ramazandı.1.4 dizel otomatik modelini test ettim 1 ve 2.vitesinde resmen direksiyona doğru ileri gittim tekrar arkaya koltuğuma yaslandım yani vites geçişleri abarttığım kadar kötü.Manueline bişey diyemem ama Toyota araca artık burun kıvırarak bakıyorum.Bende 2011 otomatik 1.33 terra sporty vardı ablama verdim ondada aynı sorun vardı.Babamda 2011 RAW4 var otomatik çift kavrama geçişleri iyi ama yakıtı döküyor içmiyor :D Neyse sonuc olarak Toyota ambleminden bile sıkıldım diyebilirim :)
Can Oksuzun tavsiyelerinede... Zafira yaş ortalaması cok büyüklere gidecek tarzda bi araç görünümü var C-Max tarzı bir araç.Onun dışında Peugeot 308 baştan önyargılıyım,Golf Highline dışında tip berbat,Leon test ettim 150 ile giderken duramadım frenlerinde sanki taş var öyle sert bir araç,berbat ötesi frenleri Allah korusun.Frene basmak zorunda kaldımı din dersi sınavına sokuyor adamı ve 80km hızla giderken ABS'nin devreye girdiği tek araç o heralde.Test ettiğim 1.4 benzin FR modeli idi bu arada...HB araçlar daha uygun olacaktır.Çünkü söylediğim rakamlara güzel Sedan araç pek olmuyor.

leon fln hikaye de kullandığınız aurisin aynısını kullanıyorum. 1-2 geçişi mükemmel değil ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil. :D bana göre aurisin şuan en büyük sorunu d-4d nin 1.6lık bir hacme ihtiyacı olduğu. Eğer o da olabilseymiş ben 308i hala aklımda tutmazdım.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı VLKNYKSLN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:42
Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Hocam seni ya 1.16 D yada golf Highline paklar Smile

Hayırlısı olsun 

Teşekkür ederim.
GOLF Highline teyzemde var,sıfır aldı 69.000 tl'ye şuan 74-75 falan olması lazım.Ben sevmedim,sevemedim.Normalde ilk tercihim Alfa Romeo Giulietta ama Kocaeli satış yeri olmaması aklımı çok bulandırıyor.Giuliettadan sonra da aklıma ilk BMW 116d yatıyor.
EX CAR - Peugeot RCZ
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 12:37
Hocam seni ya 1.16 D yada golf Highline paklar Smile

Hayırlısı olsun 
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2168 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6695 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 125 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 108 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 109 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 713 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 123 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 150 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 845 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 335 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 528 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 408 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107819 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1646 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3416 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10377 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9325 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1162 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1401 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English