![]() |
|
NE ALMALIYIM ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 16:10 |
|
kafanızı karıştırmak gibi olmasın, PEUGEOT 2008'de güzel kimse bundan bahsetmemiş
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Karar verdim...
Hiç araç almayacağım bu kışı ve baharı babamın Toyota RAW4 jipiyle geçiricem RCZ'yi hiç yürütmicem.Hergün 10 dakika aracı çalıştırıcam kapatıcam kullanmadığım günlerde.Özellikle karlı havalarda. Vee yazın RCZ aracımıda satıp,arac almayı düşündüğüm bütceyide katıp birazda yan gelirlerle beraber RANGE ROVER EVOQUE 2.2 SD4 almaya karar verdim.
|
||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Julyet 1.4 170hp kuzenimde var , yine yakın bir abimde quadrifoglio 1.8 235 lik olması lazım ondan var..
Açıkçası şunu söyleyeyim jülyet i alırsanız rcz yi satarsınız.. jülyet in sürüş özellikleri çok başka çünkü yani yerine koyabileceğiniz araçlar ancak mercedes bmw olabilir. Güçlü bir alfanın tadını bir kere alan bir daha başka araçlarla zor yapar. Benim önerim Golf,jetta veya yeni focus olur. Bu 3 ünden biri ideal olacaktır imkan varsa tabiki golf derim..
|
||
![]() |
||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
:D aslında guilietta düşünüyorum ama tırsıyorum işte fiat sonuçta :) ama bu fiyatlara BMW 116d ve Mercedes A serisinden başka bakılası araç kalmıyor.Mercedes A'nın da AMG olarak düşünürsek onuda elemek zorunda kalıyoruz fiyat bakımından.Style cok gudubet Urban da AMG den 3-5 lira ucuz. Kocaeli'de Alfa Romeo satış bayii olmaması da beni ayrıca düşündüren diğer unsur,bakalım Öztorun Oto.ya bi gideyim ondan sonra karar vericem. Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum,Ocak ayına kadar zamanım var,hala teknik bilgi ile de beraber fikirlerinizi bekliyorum.
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
cüliyetta alırsan benle görüşme bida :D hastasıyım inmem içinden :))
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
|
Bence de arkadasların değindiği gibi o kadar paraya Alman tercih edebilrsiniz. Bu arada bagaj hacmine de dikkat etmelisiniz. Başımıza yeğenin yüzünden geldiği için biliyorum , Allah kısmet eder ilerde çocuğunuz olduğunda onun bebek arabası, eşyaları derken bagajda yer pek kalmıyor, geniş hacimli düşünmelisiniz.
|
||
308 VTI // 2009
|
||
![]() |
||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
|
tabiki Ford C-Max Titanium 1.6i EcoBoost 180PS eco boost harika bi motor konforuda o biçim
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
2011 1.6 tdi leon kullanıcısıyım son derece memnunum viraja girişleri olsun frenleri olsun ki arabayı devamlı devirli kullanırım ve frenleri oldukça mükemmel ama benim o kadar para imkanım olucak superB ilk tercihim olur superB olmazsa s40 ya da jetta 1.6 tdi dsg şanzıman aklıma yatanlar bunlar açıkçası daha dün doğuş otodaydım hatta 75 milyarım olsun hiç düşünmeden alacağım araba amarok ^^ (çok hoşuma gitti araç aşık oldum :D)
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bende öyle düşünüyorum Golf hiç fena olmaz...
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
O kadar para verdikten sonra alman arabasindan baska arabaya binilmez fikrindeyim. 1.16d güzel ya da jetta 1.6 dsg tdi bence
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
|
Hocam siz Leonun Frenlerine Kötü Demişsiniz Ancak Ben 150 Yide Geçmem Rağmen Hiçbir Sıkıntı Yaşamadım , Onun Dışında Ww Jetta Derim Ben Her Konudan İyi Bir Araç Bence + Olarak Volvo S40 Ta İyi Bence ..
|
||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
||
![]() |
||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
|
Aileniz ile kullanmak istiyorsanız ; Yeni Renault Scenic tavsiye ederim. Geniş iç hacim panaromik cam tavan abs asr v.s 1.5 dci 110 ps motor. Tam bir aile aracı yakıtı çok çok az. yedek parçası ucuz. yaklaşık 3 senedir renault kullanıyoruz. şu ana kadar hiç sıkıntısını görmedik yakıttada bizi hiç üzmedi
|
||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bme 1.16 d yada mercedes a serisi
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
Aslında toyotayı çok seven birisiydim. Benim arabama bir auris çarptı (bir önceki kasa). Sag ön çamurluga vurdu benim aracımın ön kısmı sola doğru baya bir savruldu. Çarpan araç da saga doğru gidip yaklaşık bi 20 25 metre ötede durdu.
Sol ön çamurlugu baya baya içeri girdi. Kapısı da açıldıktan sonra kapanmadı. Başka bir arabada muhtemelen o kadar masraf çıkmazdı. Benim aracımın sağ tampon bağlantısı koptu. Sağ çamurlukta sürtme var hafif hepsi o. Sırf bu kazaya birebir şahit olduğum için toyotadan soğudum. O yüzden auris belirtmedim. ama sorunsuzluk bakımından iyidir. zafirayı aile için kullanacağınızı düşünerek önerdim tabi biraz dede işine kaçıyor
![]() Kia ceed benim de beğendiğim bir araba. Unutmuşum yazmayı. premiumu gayet hoş. |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
CRUZE AL 2,0 İŞİNİ GÖRÜR
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Vites geçişi benim önemsediğim bir durum değil. Ben sadece dediğiniz durumu 1-2 de ama o kadar yoğun hissetmiyorum. Şanzuman yapısını incelerseniz bu kadarının bile çok iyi olduğunu göreceksiniz. i30 un otomatik tüketimini kullananlara bir sorun :D Toyota da sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi önceliktir. MM de bunu en iyi şekilde yapıyor. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
gel kabul edelim hyundailerin otomatiklerinin bile vites geçişleri daha iyi :)
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
leon fln hikaye de kullandığınız aurisin aynısını kullanıyorum. 1-2 geçişi mükemmel değil ama bahsettiğiniz kadar da kötü değil. :D bana göre aurisin şuan en büyük sorunu d-4d nin 1.6lık bir hacme ihtiyacı olduğu. Eğer o da olabilseymiş ben 308i hala aklımda tutmazdım. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
Teşekkür ederim. GOLF Highline teyzemde var,sıfır aldı 69.000 tl'ye şuan 74-75 falan olması lazım.Ben sevmedim,sevemedim.Normalde ilk tercihim Alfa Romeo Giulietta ama Kocaeli satış yeri olmaması aklımı çok bulandırıyor.Giuliettadan sonra da aklıma ilk BMW 116d yatıyor.
|
||
EX CAR - Peugeot RCZ |
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Hocam seni ya 1.16 D yada golf Highline paklar
![]() Hayırlısı olsun
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |