![]() |
|
206 merkezi kilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertkrdvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2013 Saat 18:50 |
mrb arkadaşlar 2003 206 var son bir haftadır merkezi kilit konusunda sıkıntı yaşıyorum bazen kilitliyor bazen kilitlemiyor araba gösterge panelindede kapı açık uyarısı verıyor sıkıntı nedir acaba ?
|
|
ertkrdvt66
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapılarınızdan birinin sensörü arızalanmış, ekranda hangi kapının açık kaldığı yazar, kapı kildine wd40 sık temizlensin biraz, eğer bozulmadıysa çalışır.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de tama yeni konu acacaktimki konuyu gördüm..Sansa bakki herkesin basina ayni gün gelmiş. .
Her neyse ben uzun suredir bu sikintiyi yaşıyorum arka kapılarda. Bi çukura girdiğimde veya kasisten geçtiğimde tepe lambasi acik kapi uyarisi veriyor. Sonrasinda kapatmaya çalıştigimda kilitler kapanip tekrar aciliyordu ben de arka kapıları acip tekrar kapatiyodum ve bu sefer kilitliyodu.. Yalnız bugün kapiyi hic kilitleyemedim ayni şeyleri yapmama rağmen . Son çare anahtarla kilitleyim dedim anahtar hic donmedi bile en son icerden kilitlemek zorunda kaldim.. Sensorlerde problem var sanırım arka kapida ne yapabilirim yardım lütfennnnnnn |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum yoksa cildircam
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kimsenin mi bilgisi yok ya :/
|
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Kilit değişecek biraz tuzlu bişey onun yerine universal taktır ucuza gelir. Beştaşlı anahtara gidebilirsin va ya orjinal alıp serviste taktırabilirsin.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Kilitlerin içinde mikro siviçler var bunlar zamanla (yıkamacılar kapıya su tuta tuta) bozuluyor. Daha önce bir kilt söküp içini dağıtmadıysanız kesinlikle sökmenizi tavsiye etmem içindeki mekanizma biraz karışık.
Çıkmacılarda tanesine 75tl istiyorlar, bilginiz olsun.
|
|
![]() |
|
ertkrdvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2013 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
benımki düzeldii kendi kendine pili bitmiş desem ön sol kapıdan kıtlıyordum hepsini kitlemesı lazım kilitlemiyordu.Bir daha yaparsa servise gideceğim artıkk ya aslında çoğu zaman kapıları açık unutuyorum ama :D
|
|
ertkrdvt66
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Benim aracin kapilarinin kilit yerlerini siyah bantla bantlamistim..otomatik kilitleniyordu..simdi ise kilitlemiyor..bir de araç içi isim yanmiyor..kapi acildiginda yanmiyor..ben manüel acinca da hic sonmuyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |