|
Alınık 206 set pandizotu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2013 Saat 15:50 |
slm arkadaşlar, benim pandizotum ortası çökük kırılmak üzere çok ses yapıyor, kullanılmış ses yapmayacak çift kat fiberden pondizotu olan varmı oval standart pioner hoparlöre göre 2 veya 4 delik farketmez
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oval mıt takımı takarsan var
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muku
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mid takımım yok 2 hoparlörüm var,fiyat nedir?
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kabartmalı ama fıber degil ama güzel duruyo 50 tl
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
muku
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resmini yollayabilirmisin? Bide fiber değilse çok ağırdır, kargo ücreti üründen daha pahalı çıkmazmı:)
|
|
muku
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimde kolaylık olması için mail adresimi verebilirim,ama istersen buraya koy belki başkası beğenir ben beğenmesem bile
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |