![]() |
|
206 1.4 8v için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ninjitsu07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2013 Saat 01:36 |
Öncelikle herkese merhaba ,
2001 mod. 206 1.4 8valf aracımda simota hava filtresi ( uzatmalı ) ve performans egzoz var . Aracımın performansını biraz arttırmak istiyorum , 1.4 motor için performanstan bahsetmek yanlış olur ama , hevesim var .
![]() ![]() Düzenleyen ninjitsu07 - 25 Kasım 2013 Saat 01:38 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli araç için yapılabilecek en güzel 2 şeyi yapmışsınız açık hava fıltresi ve performans egzos benzinli motorlarda chip tunnıng dizellere kazandırdığı kadar güç kazandırmıyor boşuna masraf gibi birşey oluyor onu o yuzden sızde elemişsiniz zaten.Yıne işin ustası arkadaşlardan daha sağlıklı cevaplar alırsınız ama öyle buji falan onlara fazla umut bağlamayın hissetmezsiniz bile hatta söyle diyebilirim bazen performans bujısı olarak satılan bujıler orjınallere göre araca zarar bile verebiliyor.Demek ıstedığım buji size bişey kazandırmaz oldu olucak bronz baskı balatada yaptırın tam olsun :) Performans istiyorsanız 2.0 GTI , 2.0 RC başka çaresi yok bence performans sadece hız değil aracın hızıyla doğru orantılı olarak yol tutuşu, fren mesafesi, güvenliği ,şasenın direnci,hızla birlikte bunlar uyumlu olması gerekıyor oyuzden performans demek bu iki model demek onun dışında 1.4 için sizinde kabul ettiğiniz gibi fazla yapılacak pek bişey yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ninjitsu07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için teşekkürler , bronz baskı balatayı araştırıcam . Masraf yapmaktansa satıp üzerine ekleyip RC , GTI almak daha mantıklı tabi ama malum Ögrenciyim 2.0 motor araç almama sıcak bakmıyolar bir yandanda bu araca bir süre daha binmeyi planlıyorum.( Allah izin verirse ) Yani işin açıgı bu araç üzerine bişeyler yapıp hevesimi gidermek istiyorum . Stock halinden biraz daha fazla performans alsam yeterli .. Tekrardan teşekkür ederim , araştırıcam bronz baskı balatayı
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ahhhh ahh ayni motor aynı araçla ne arabalara arkadan baktirdik trafikte bilseniz :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
Ankarada olsam kafamda ufakta olsa bir kaç bişey var , çok güzel yaptırabilirim ama malum Çanakkale
![]() Düzenleyen ninjitsu07 - 25 Kasım 2013 Saat 03:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
Bana yardımcı olabilicek başka fikri olan yokmu ? Teşekkürler , saygılar ..
![]() |
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
merhaba benimde peugeot 206 1.4 8v m var eğer performans istiyorsan headers ve port polish öneririm ama bu uygulamalar yakıtı arttırır ve geri dönüşü olmaz özellikle port polish(hava kanallarının genişletilmesi ) isleminin geri dönüşü yoktur
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne araçlara hocam merak ettım gerçekten bıde araçta ne tarz uygulamalar vardı ? Benım demek ıstedığım okadar şey yapıp bır GTI kadar güç elde edemıcek olduktan sonra bu tarz şeyleri hakeden bir araca yapsak daha güzel olmazmı ben bu şekılde duşunuyorum.Ben kendımden söylıyım mesela şoförlüğüme guvenırım az çok aracım 1.4 8V Benzınlı full bakımlı motoru yuzde 95 in üstünde herşeyı tam yanlız stock hiç birşey yok herşey orjınal araçta geçenlerde arkadaşın 1.3 multıjet ile espirisine bir kaç kalkış yaptık şaka maka nerdeyse tokatlıyordu beni bir yerden sonra yetmıyor araç 206 kalkışta bı verıyor ayarı sonrasında hızlanması problem yaratıyor :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ninjitsu07
Alper bey paylaşım için teşekkürler , yakıtın biraz artmasını göze aldım .
![]() Düzenleyen ninjitsu07 - 25 Kasım 2013 Saat 16:52 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |