|
Aracım Yağışta Kaydı |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
EmreÖz
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun... Frenlere tabiki baktır ama!! Bazen öyle bir zemin bide üstüne yağmur'A denk geliyorsunki aracı kontol etmek mümkün değil bende bikere kaydım 2.vıdes'de hafıf fren yaptım araba şekılden şekıle gırdı çok şükür kontrollü bi şekilde durdum.. Yani herşeyi arabaya yükleme kardeşim zeminin suçu büyüktür senin olay'da.. tekrar geçmiş olsun
|
|
CNN18
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sizide Allah korumuş atlatmışsınız benım onde duran araç yuzunden malesef böyle bir şansım olmadı frenlere baktırdım çok çok az bir sapma var ama böyle birşeye sebebiyet verıcek kadar değil dendı daha ömrü var yani yaza doğru yenılerım bakalım duruma göre gerçektende aracın fazla bir suçu yokmuş iyi dilekleriniz için sağolun :) Bu arada buğra dediğin gibi yolda yağ mazot vb. bişey dökülmüş galba bende bunu çok duşundum yüksek ihtimal böyle bir şey vardı yolda . |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |