![]() |
|
Sohbet / Muhabbet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 32> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı Cumalar P.T.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı cumalar P.T.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı Cumalar
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Amin
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
İyi akşamlar uyuyanlarada iyi geceler eyy cemati müslimiinnn
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cümleten herkese iyi akşamlar. :)
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
İyi Hafta Sonları
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-peugeot-comfort-307hdi,1.6,110bg,68.000km,sunroof-133019244/detay/ bu ayarda bir araç ne kadar eder acaba yani siz olsanız ne kadara alırdınız? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu fiyata premium bulunur diye düşünüyorum bu araçta jantlar bile kapak, km'sinden dolayı 25-2500 benim görüşüm (piyasayı çok bildiğim söylenemez ama 2.5 ay önce aynı 2006 model premiumu 26.000 TL'ye 1 gün ile kaçırmıştım, km'de 70 bin küsürlerdeydi)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
banada fazla gibi geldi bu fiyat en fazla 26 verilir
|
|
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
peki 1.6 hdi 110 bg versiyonla 90 bg arasında 2500devir 5. vitesteyken hız farkı var mı? 90lık kullandım 2500devirde 120 kms hıza tekabül ediyordu. 110lukta da mı aynı?
|
|
![]() |
|
İkisinide kullandım ama devir ve hıza hiç dikkat etmedim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
peki kıyaslama yapmanızı rica etsem şöyle kısaca ne gibi farklılıklar var? sürüş keyfi, performans, yakıt tüketimi gibi..
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
hayırlı cumalar
|
|
![]() |
|
Hayırlı Cumalar P.T.
|
|
![]() |
|
Hayırlı Cumalar ...
|
|
|
|
![]() |
|
sunucunun dün kısa bir süreliğine kapanıp datacenterdaki sorundan dolayı server saati dünü gösterdiğinden kısa bir süreliğine konulara atılmış mesajların saatleri yanlış göstericek konular güncellendikçe normale dönücek.
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
evet sabah bi garipti herşey 1 saniye önce falan yazıyodu :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
ben hatayı fark edince uykum gelmiş artık dedim direkt çıktım
![]() |
|
![]() |
|
İyi Haftalar P.T.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1415161718 32> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |