![]() |
|
Bu aracı bilen var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2013 Saat 20:26 |
arkadaşlar vallahi hepinize tek tek çok teşekkür ederim, arkadaşım için olan arabaya bile bu kadar yardım ettiniz ilerde ben nasiplendiğimde bi arabaya bi bu kadar daha yardım ediceğinize eminim. Çok teşekkürler (Araca bakmaya gerek kalmadı bu arada görünen köy klavuz istemez)
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arka camda silecek yok yazıyı boşverin
![]() |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
24.000 yazıcağına 14.000 mü yazdı acaba
![]() |
|
halilefe
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
motoru yürürü iyiyse 14000 e 307 ye binecen daha ne olsun.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ooo tramerden bakılmış bile yorumları okumadan yazmıştım özür
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bence bu araç arkadan hasarlı sağ arka kapı sağ arka çamurluk bagaj ön arka tamponlar yeni boyanmış bunlardan eminim ayrıca tahminim bu araç daha öncede önden bir kaza geçirmiş olabilir gibime geliyor ve kilometrede orjinal değil bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
hocam mesaj attım ama buradan da yazıyım geldi mi mail bakar mısın bi gelmediyse tekrar göndericem
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
km'siyle de oynanmıştır bunun direksiyon aşınmış muhtemelen kılıf takmış, öyle hissettim :) yada adamın günahını aldım :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ooo daha biz bakamamıştık yav tşk ederiz:) Anlaşılan 2011 ' de ya bayanın ya gencin eline geçti bu araç
![]() |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
tramerde 3 hasarı varmış
07/10/2012 çarpma 07/11/2011 çarpma 24/05/2011 çarpma
arabanın geçmişi pekte temiz değil yani şu an dışarıdayım resim yükleyemiyorum ama mail olarak alma düşüncesi olan arkadaşa yollayabilirim |
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
kesin pert kaydı vardır
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Büyük ihtimalle pert kaydı var aksi takdirde bu fiyata cok zor
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
sağ tarafta oynama var sanki kapıda da boya var gibi ama takıntısı olmayan adam biner heralde :) inceletmek lazım güzelce
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
güzel duruyor ama iyi irdelenmesi gerekiyo
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Şuan ki piyasaya göre çok uygun, çok iyi incelemek, inceletmek lazım.
|
|
![]() |
|
gkhn08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2013 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Bu aracı hiç kullanmadım ancak araç 150bin km yapmış modeline göre normal aslında fiyatıda plaka açık görünüyor sigortacı tanıdığın varsa plakasını bi sorgulat yada cepten mesaj atarak sende sorgulayabilirsin... ben 2004 partneri 78binde aldım motoruna anahtar dahi değmemişti 15.500e aldım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sağ arka kapıda sıkıntı var
|
|
![]() |
|
bencede:) hımm arkada 307 yazmıyor ve peugeot yazısı yok
![]() Düzenleyen dogan106 - 21 Kasım 2013 Saat 15:06 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Bu Denli Düşük Olmasında Bi Tuhaflık Var Bence :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |