![]() |
|
Motor Kulağı yada Takozu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen o sekilde 1 den ikiye atarken cok titreme yapiyor ve anki bir bosluk varmis hissi gbi tokozlama yapiyor. Sanziman dislileri yagi ve kecelerini degistirdigim sirada debriyaj i sanziman a baglayan bi motor kulagi var demisti ustam. Onu bir dahaki bakimda degistirmek gerekir demisti. Degistirmesek ne gibi sorun yapar dedigimde titreme yapar demisti. Ben ondandir diye dusunuyorum aslinda ama belki baska bir sebebi vardir diye sorma geregi duydum. Yogun olarak calistigimdan dolayi baktiramiyorum araci o yuzden burda sizin fikirlerinizi alma geregi duydum. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba; Ustanız var mıdır? yada bir ustaya sormuş muydunuz? Konuyla ilgili?
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
araç nedir... Alt motor kulağı olabilir... Arkadaşın daha yeni değiştirdik. Vites geçişlerinde aracı silkeliyordu...Özellikle birden 2 ye atarken... Vibrasyonda azda olsa yapar ama değiştirildiğinde tam olarak geçmedi...
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
vites degisimlerinde agirlikli yasaniyorsa arac modeline bagli olarak baskidan volanttan ve debriyaj merkezinden yapabilir. Motor kulagi oldugunu dusunmuyorum. Sanziman takozuda olabilir
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
benm benzinli kapatırken silkeleme değilde diger sorun var
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben öyle bir sey fark etmedim ama benzer bir sıkıntı var. Cogu kisi dizel, normal dese de bence degil. Aracımı söndürdügümde bazen silkeleme yapıyor ama bazen yapmıyor. Özellikle bundan dolayı normal gelmiyor. Arac 175 binde.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
hah aynı sıkıntı bende de var balata da sıkıntı mı var diye korkuyordum..
yorumların takipçisiyim bende..
|
|
![]() |
|
efesbright ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efesbright
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aracım aşırı titreme yapıyor ve ses çıkarıyor vites
geçişinden sonra ayagın debriyajdan cekildiği sırada titreme oluşuyor.
ve sanki orda bi boşluk var gibi tam olarak anlatamıyorum ama vitesi
değiştirdiğimiz sırada sanki biyerde boşluk var gibi araç tokozluyor.
bunun sebebi şanzıman olabilirmi yada bu motor kulagı dedikleri parçanın
mı değişmesi gerekir?
yani motor kulagı dedikleri parça şanzıman ve motor arasında ki parça ise vites geçişi sırasında titreme yaparmı yada motor sesinde artış sağlarmı ? bu titreme yokustaki kalkıslarda daha yogun oluyor sanki balatayı sıyırıyor gibi hissediyorum sizce motor kulagının mı değişmesi gerekir yoksa balatada mı bi sorun vardır ? balatayı değiştireli 20bin km oluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |