![]() |
|
Geç çalışma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 09:00 |
merhaba arkdaşlar benim 206 önceden tek marşla 1 sn ye de çalışıyordu şimdi ise 2-2.5 sn ye çıktı neden acaba?Kızdırma bujilerden olabilirmi??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün beni bir dostum uyardı, aküyü kontrol edin. Aküde gram su kalmamış onlarınkinde.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü sağlam basıyorsa aküden değildir.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de geçen ay bayram dönüşü oldu ama senin gibi 2.5 saniye değilde tek marşta alan araba birden bire 7 - 8 sn lerde almaya başladı tamirci pompacıya bi göster dedi pompacıda elini manuel mazot pompasına attı bu boş dedi ya mazot pompası bozuk yada mazot hortumu delik dedi ve dediği gibi hava filtresi kazanı altındaki mazot hortumu yarılmış kesip ek yaptı ve düzeldi yani manuel mazot pompasına bi bak bakalım hava yapmış olabilir
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |