![]() |
|
307 yol bilgisayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 23:10 |
170 tlye kolu aldım tabi çıkma aldım ama sıfır ayarında 50 tlde takma ve bilgisayardan aktif etmeye verdim toplam 220 tlye maloldu ama bence değer çok güzel bi özellik :))
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gayet normal.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Zaten bizim araçlarımız ısındıktan sonra 30km hıza kadar bir şey yapmaz. Tabir yerindeyse, koklar.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Psa grubu bütün araçlarda 30 km hız üzerinde gösteriyor.
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Sıkıntı yok sayın dehsetilyo 30 km sonra devreye giriyor.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman bi sıkıntı yok :)
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
orjinal benimki .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
benimde öyle orjinal bizim..
bir sıkıntı yok yani
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
sizin araçta fabrika çıkışımı vardı yoksa benim gibi sonradanmı taktırdınız ?
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
benim aracımda da aynı şekilde çalışıyor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
arkadaşlar aracımda yol bilgisayarı yoktu bugün yol bilgisayarlı com2000 taktırdım artık yol bilgisayarım çalışıyor fakat anlık tüketim göstergesi 30 km hıza ulaşmadan verileri göstermiyor 30 km hıza ulaştıktan sonra gösteriyor sizdede öylemi acaba ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |