![]() |
|
aracın rengini değiştirsemmi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 23:25 |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-306-gti-acil-134107074/detay
bu ilandaki aracın rengi hoşuma gitti arkadaşlar ne dersiniz benim evladıda bu renge boyasakmı :)
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olabilir.)
|
||
mrtoknctn
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güzel olur. ruhsatla da uğraşmazsın mavi direk
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Hocam sizin aracın rengi daha güzel bence boş verin masraf çıkarmayın durduk yere :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
senin aracın rengi daha güzel.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
abi öylede 3 parçada boya var ayar tutturamadık bi tuhaf geliyor gözüme hava güzel olunca yıkıyorum güneşde vurunca az bi farkla belli oluyor ama öle bi düşünce
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
folyo kaplayalım recep aynı rengine veya bir ton koyu renge tabi istediğimiz rengi bulabilirsek
ama durum pek müsait değilse hiç durdk yere masrafa girme derim |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
abi arkadaşla konuştum malzeme 250lira tutuyor- el emeği 300 lira - fırın 80 lira oyüzden boyadan yana tercihim :) arkadaş kıya yada esnaf kıyağı diyelim kaplama en düşük 1300 lerde
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
fırın boya komplemi 80 e boyuyor? benim 1-2 boyanacak yer var boyatalım hemen hacı :))
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
o dediğim işlemler bana o fiyata yapar sende indirim yaptırırız ama bendeki kadar bekleme yardımcı olurum ama boyama konusunda.
bi kaç yerden fiyat teklifi al gel birde arkadaş telif versin?
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Sizin aracınızın rengide güzel örnek verılen renkte güzel olabılır değişiklik olur sızın aracınızın rengi biraz daha soluk bu örnektekı renk olursa daha bı canlı olur ama hassas bır karar ve bu kararı en doğru sız verebılırsınız yınede benım fıkrım guzel olabilir...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
hiç şiphem yok çok güzel olur benim aracın rengi bunun yanında soluk kalıyor dediğin gibi bu renkde sanki araç yarış arabası gibi :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ben yeni boyattım 1200 tl boyacı aldı. araç komple söküldü. bikaç ufak tefek kaporta işi vardı 500 tl kaportacı aldı. sadece sökme ve takmaya bizim burdaki kaportacılar 400 tl istiyorlarmış.
üstüne ruhsat işi falan ...
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Sen boyayı al mahallede gençlere üfleterek boyatırız.
![]()
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Hahoaohahoaohahoaoahahahah ![]() ![]() ![]() Hacı bırak masraf çıkarma durduk yere yaa..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
benim ruhsata işletmeye gerek yok abi benimki ruhsatta mavi diye geçiyor :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
|
serkan abi tükandayım videoyu açamıyorum bana masraf çıkarma akşamki rakamlardan sonra şuanda conta yakmış durumdayım
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |