![]() |
|
2005 -206- Arka teker yağ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2013 Saat 09:37 |
Merhaba beyler. Kız arkadasım aracının arka tekerinde yağ gördügünü söyledi. egilip yağ mı diye baktıgını bile düsünmüyorum
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önlerde dese fren hidrroliğidir derdim ama arkalar bildiğim kadarıyla telli. (yanlışta biliyor olabilirim.) aklıma amortisorun içindeki yağ geldi ama bilemem
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
arka fren merkezlerinden yağ kaçırmışsa teker içlerine akar. benim 206 da başıma gelmişti fren merkezini değiştirerek çözüme ulaştım.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
arka fren merkezi var kampananın içinde o patladığı için yağ kaçırıyordur.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
Anladım. Bugün kaldı. Yarın götürecegim aracı.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Yanlış anlamayın ama dokunun yağ olup olmadığına bakılsa iyi olur... Bir de cici köpekler pisletebiliyor :) Toz ve toprak birikince üstüne yağlı bir tabaka gibi görünüyor... :)
|
|
![]() |
|
Aynen ilk basta öyle yapacagım zaten. Kendisi suan işte yarın sabah alacagım arabasını. Bakalım, kısmet. Yanlıs anlasılacak bir sey yok. Tiki bankacı bir kız
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
bende bankacıyım eşimde... Bakmakta yarar var :)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
+1 hakkaten doğru tesbit
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |