![]() |
|
307 Sızıyor Ama Nerden?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2013 Saat 17:48 |
s.a. arkadarlar.. 2004 model 307 XT düz vites aracımın şoför bölümüne vites kutusunun yanından su sızmış, kalorifer peteği gitmiştir dedim ve sanayi de oto elektrikçiye gittim.. usta sadece o bölümü açtı ve baktık akıntı yok, akmış olan su için "bu antifiriz" dedi.. 15 - 20 dk. kadar araç çalışır vaziyette bekledik, kaloriferi çalıştırdık, durdurduk, sağa baktı sola baktı sızıntı yok... bende şaşırdım kaldım, peki ama o kadar antifiriz ya da su başka nerden gelebilir acaba??? yarın sabah da afyondan tunceli ye gidecem, yolda motoru yakmayayım... yolda da polatlı ya da ankarada göstermeyi düşünüyorum ama ne yapsam acaba??
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracta sunroof var mı?
|
|
![]() |
|
kadirz_m ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: Mazgirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
evet var..
|
|
![]() |
|
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
yakın zamanlarda yağmur yağdı ve yağmurun altında kaldıysa normal su olabilir doğancagundem de o yüzden sordu heralde ama usta bu antifirz dediyse motor suyunu kontrol et arabayı çektiğin yere bak kuru olduğuna emin ol, dışarı da akabilir su. sabah gittiğinde bak bakalım ıslaklık varmı arabanın altında umarım çok uğraştırmaz bu tür su sızıntılarının yerinin tespiti çok zor oluyor arkadaşımın arabaında aynadan kapı üstlerinden heryerden su sızıyor çözemedik bir türlü silikonla kapatıyoruz her yeri :D
|
|
![]() |
|
bu arada şunu ekleyeyim.. usta kalorifer peteğinin olduğu yeri sökünce antifiriz aktığını ama sonradan kurumuş olduğunu gördük... şimdi paspas altını kurutmaya çalışıyorum ama zor bu havada..
|
|
![]() |
|
başka yerden değil, bariz belli peteğin olduğu yerden gelmiş ve sonradan kurumuş.. motor suyu biraz eksilmişti ve bende su ekledim.. dünden bu güne kadar da eksilme varmı diye kontrol ettim ama fark yok gibi.. nasıl iş çözemedim.. Düzenleyen kadirz_m - 17 Kasım 2013 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
kalorifer peteğinden akmış o zaman. :) yeri bulduysan gözün aydın
|
|
![]() |
|
işte sıkıntı da burada.. ustayla beraber bakarken petekten 1 damla bile akmadı.. başka bir yerden gelme ihtimali var mı acaba?? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hocam sunroof'tan tavan lambasının oldugu yere su geliyor ve sunroof dügmesinin önündeki ızgaraya benzer yerden damlama yapabiliyor. Ama antifiriz dendiyse bilemem.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam antifirizin nasıl bi yapısı varsa soğuyunca sızdırıyor petekten,bendede soğuk günlerde geliyor,sıcakken bişek yok.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
benim 206'da da var çok hafif bir sızıntı, geçen birisi forumda paylaşmıştı nasıl yapılacağını, ama benim şimdilik gözüm yemedi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |