![]() |
|
Hatırlıyana (ünlü futbolcunun arabası) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2013 Saat 13:28 |
Agalar, ilk GTI ararken sizlere danıştığım ünlü futbolcunun arabasıyla tekrar karşılaştım :D
Çok kötü durumdaydı ben baktığımda :D şimdi Ölmüş Gömmeyi unutmuşlar :D |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abi orayı nerden biliyosun?
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tamam
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
dün bende görmüştüm onu gezinirken,
arka tampon şöyle bişi olmuş , ![]() |
|
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Göbekler bile daha güzel duruyor.
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Vay meaşallaaahhhh
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
yok abi yok ben anlamıyor,anlayamıyorum bir arac bu hale nasıl gelir
![]() |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Izdırap dolu bır hayatın olsa gerek fatih :D :D
Göbeklere bittim ama :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |