![]() |
|
206 GTİ , XS QUİCKSİLVER |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mkaan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2013 Saat 21:25 |
eyvallah kardeşim soal
|
|
![]() |
|
Black GTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mkaan aracının maşallahı var kardeşim ;)
|
|
![]() |
|
mkaan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim.Dediğim gibi aracıma herşeyi ile kefilim.Satılması için uygun yazdım
|
|
![]() |
|
ilan açarken hata oldu şimdi güncelledim ilanı hatayı düzelttim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kaan aracın cok hos. Hayırlı satıslar. Bu arac bu para eder iste eger yazılanlar dogruysa. Redline'a fazla girmemis bir arac diye düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Aracın 2001 ise ilanda niye 99 yazıyor onu anlamadım :)
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-iddali-gti-bu-fiyata-daha-iyisi-yok-2-sahibinden-143444335/detay/
benim arcım inceleyin istereniz.Aracıma her konuda kefilim.Bu arada ilanda 99 model yazıyor fakat araç 2001 model
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
Bende var içi dışı döşemeler direksiyon sıfır gibi
Brc lpg 1700e takıldı muayne 1.5yıl var Kilometre tüvtürk kayıtlı 148000km orjınal Gök mavi renk 2001 model angel far farlar sisler xenon eibach yay pionner teyp hoparlör vsvs 17500tl 05532301904 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-206-gti-137467595/detay
15 tl teklif et, tahminimce tamam der ;) benim eski makine sitenin 1ncisi vedarı iftarı Pasaklı Kontes kendisi :)) . daha fazlasını verme :D 15100 bile fazla :D benide söyleme :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Peugeot'lar da sunroof olayına cok meraklı olma, bakımına dikkat etmezsen üzebiliyorlar. Benimki beni üzdü mesela. Suan üstünde yapıstırma var, tavanın sokulecegi günü bekliyor.
![]() |
|
![]() |
|
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
RC'ler pahalı dostum |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
bence gti bakacağına rc lere bakmalısın
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Arkadaşlar öncelikler herkeze selamlarımı sunar saygılar dilerim... araba arıyorum peugeout 206 xs , gti quicksilver hangisi olursa duzgun olsun yeter bide kesınlikle sunroff olanlı arıyorum satan varsa ilgilenebilirm bilginiz olsun fiyat miktarı 17.000 son teşekkürler saygılar...
|
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |