|
LASTİK HAVA BASINCI ??? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 19:44 |
PEUGEOT RCZ araca sahibim,aracımın içini dışını herşeyi çok iyi bilirim yada bilirim zannediyordum :) Aldığımdan beri hiç lastiklerime hava basmadım yada şöyle düzelteyim...Basmak için bir nedenim olmadı.Fakat merak ediyorum ve kontrol etmek istiyorum.Acaba CONTINENTAL 235/40R19 ölçüsünden lastik hava basıncı kaç olmalıdır? *Neden hidrojen bastırmıyorsun diye sormayın,onunla alakalı bir anım var ve oldum olası lastiklerde hava kullanmaya devam ederim.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapı içinde boş ve yüklü değerleri bar olarak yazar. 1 bar=14.50326 PSI ona göre bulabilirsiniz
|
|
TuNeR_32
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
40 psi Hava basman gerekir. düşük psi aracı kullanırsan iç yanaktan jant lastiği traş eder haberin olsun
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
tşk.ederim yinede önler 2.4 bar mış arkalar 2.0 mış ... 0.2 falan düşmüştü yükselttim.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |