|
YARDIM ! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmetdurmus
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 16:23 |
Merhaba Abilerim .
Babam emekli olduğundan volvo s40 serisi arabası bana kaldı fakat sevmiyorum 106 içimde hep bi aşk olmuştur yakın zamanda 106 Almayı düşünüyorum fakat karar veremedim . 106'ının bir çok serisi var xr,xs,quick gtı vs bunların arasındaki farklar neler .Hangisini tavsiye edersiniz tek kapı almayı düşünüyorum Yardımcı olursanız sevinirm . |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hangi seriyi istedigin zevkine, yasam tarzına, konfor ve lüks istegine kalmıs. Onları belirtmelisin yardım icin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hız istiyorsan ve benzini önemsemem diyorsan gti
Gti tadında sürüş ama ekonomi diyorsan Quick XR ve XS' ler 4 kapı oluyor yanılmıyorsam
Düzenleyen dogan106 - 12 Kasım 2013 Saat 16:45 |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hoş geldiniz sizi daha iyi tanımamız için imzamda bulunan linkten kendinizi tanıtırsanız daha detaylı bilgiler almanız mümkün.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
ahmetdurmus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
|
Hocam Hızı seviyorum . fakat yakıtın az olmasını istiyorum . Zevkin doruklarına Çıkarmalı insanı :)
|
|
ahmetdurmus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdurmus
|
haklısınız teşekkürlerr :)
|
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ama doğru düzgün bir 106 gti bulmak da öyle kolay ve ucuz bir iş değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |