![]() |
|
bugün 206 mın yağını değiştim ve ? :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2013 Saat 08:04 |
arkadaşlar onu anladım ki aracın motorunda sağına soluna bakıp bitik olduğunu anlayamaz ustalar. yok bi hortumu cekiyor bu araba üflüyor , yok yağ kapağını açıyor bu araba püflüyor diyen bi dünya usta var. alacaksın arabayı yağını değişeceksin bakacaksın 2.000 km sonra yağ mı yok haaa anlıcaksın motorun ne olduğunu. gerisi hikaye.
Düzenleyen samet2461 - 13 Kasım 2013 Saat 21:11 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5-40 uygun ama 5-30 uygundur, yağın kara olmasının viskozitesiyle alakası olmaz, aracınız dizelse yağın kapkara olması çok normal, ama benzinliyse o zaman anormal bi durum var demektir
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
merhaba. 5-40 bizim arabalar için uygun mu?
Ben bi ara 5-30 mu 5-35 miydi hatırlamıyorum bir yağ koymuştum bir haftada kapkara olmuştu tekrar 10-40 ile değiştirmek zorunda kalmıştım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
3.2 LT benzinli araçlar arkadaşlar, dizellerin yağ kapasitesi 3.8 LT
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınıza 4lt yağ koyduysanız büyük hata yapmışssınız. 3,2litre ideal, fazla yağ zararlı.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Maşallah maşallah..
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
yarın tekrardan dediğiniz şekilde bi kontrol edecem teşekkürler.
|
|
![]() |
|
En iyi ölçüm düz zeminde aracı stop ettikten 1-2 saat sonra yapılır.
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
maşallah nazar değmesin. Bende yaklaşık bir hafta önce değiştim ama yağ seviyesi yarım civarındaydı yaklaşık 12 bin km yapmıştım yağ seviyesinin azalmasını sanayideki ustama sordum normal dedi ama kafama takıldı o kadar eksilmesi bir de aracın yağına bakmak için motor soğuk olduğu zaman mı yoksa sıcak olduğu zaman mı bakıp yorum yapmak doğru olur? Geçen sabah aracı çalıştırmadan kontrol ettim yarım üzerindeydi yaklaşık bi 60 km yol yapıp bir saat sonra tekrar baktım normal seviyedeydi aklıma takıldı teşekkürler.
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Maşallah benim araçta öyle.Birde peugeot a şöyle böyle derler.
![]() |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Maşallah diyelim nazar değmesin, Km'yi takma kafana km çubuğuna bas bir kere günlük sayacı göstersin :)
Düzenleyen Serkan - 11 Kasım 2013 Saat 20:26 |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
arkadaşlar aracımın tam 10.000 km önce yağını değişip total quartz 5w-40 yağ koydum bakımını yaptım. bügün tekrar bakıma soktuk arabayı ve 4litre olarak koyduğum yağı tekrar 4 litre olarak geri aldım
![]() ![]() ![]() Düzenleyen samet2461 - 11 Kasım 2013 Saat 20:19 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |