![]() |
|
307 sustalı anahtar dönüşümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 21:40 |
Öncelikle herkese iyi akşamlar geçen gün internetten 307 için sustalı dönüşüm anahtar kabı aldım elime geçer geçmez de anahtarcıya gittim 307 lerin anahtarlarının da her yerde kopyalanamadığını öğrenmiş oldum bu vesileyle kopyalayabilen yerlerde akıla zarar fiyatlar söylediler yada bana pahalı geldi, genelde 40 tl 30 tl gibi fiyatlar istediler sadece anahtar kopyalamaya sizce bunun gerçek eder fiyatı nedir?
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 ile alakası yok ama, samsun da 3-4 ay önce 97 accentin anahtarını 40 tl ye sustalı olarak çevirtmişlerdi
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
|
muhoist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu 10 lira olayını öğrendiğim iyi oldu
![]() |
|
![]() |
|
İnşaallah bende helalleşebileceğim bir yer bulabilirim :)
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Belkide anahtardan kasit olarak metal kismini degilde immoblizer cipini kastetmistir. Ne alakasi varsa artik.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hakkatten çipsiz nasıl kopyalata biliyorsunuz ben onu anlamadım?
bende x-line vardı yedek anahtarı yoktu hanım için yedek yaptırıyım dedim 90 tl dediler, tuşsuz manuel kapı açana, merkezi sistemli yedeğinede + 45 tl istedilerdi yaptırmadık??
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Onun icin hic daha once yazilim yuklenmemis yani sifir bir immoblizer cipi bulmaniz gerekiyor. Sonrasinda araciniza ait kod ile birlikte PP2000 veya Diagbox ile kodlama islemi yapiliyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |