![]() |
|
206 quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 Saat 13:46 |
|
53 Plaka olan jantlar hariç güzel ama oldukça pahalılar bencede ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ah keşke biraz erken davransaydın be hocam ankara'da iki tane vardı tertemiz çok fazla oynanmamış ikisininde gram hatası yoktu umarım çok fazla hırpalanmamış bir quick bulursun ama zor zannetmiyorum
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araba pazarında quik bulunmaz, zannetmiyorum.
Düzenleyen BG307 - 07 Kasım 2013 Saat 23:26 |
||
![]() |
||
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
ee peki nasıl yapacaz. acaba araba pazarını flan gitsek oralarda varmıdır . internette olmayıpta araba pazarında olanlar sonuçta ankarada cok kalabalık oluyor pazar . |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
||
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
Temizi zor.. Hayırlısı olsun
|
||
CNN18
|
||
![]() |
||
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
|
Hocam benımkide tam tersi yapılı olsun istiyorum yani sade durmasını sevmıyorum almısken jantlı lastıklı filan almak istiyorum kendım uğraşmak istemiyorum :) benım görüşüm böyle . |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
quiksilver 206ların en güzeli bence. hem dolu araçlar hem stil sahibi. ama bu araçlar çok oynanmış, biz de kuzene bakıyoruz oynanmamış temiz orjinal bulunmuyor..
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar iyi aksamlar . ben quicksilver almaya dusunuyorum xs , gti düşünüyordum vazgeçtim quicksilver düşünüyorum bi kaç tane buldum ama sizce nasıl
fiyatları bıraz bana pahalı geldi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-biblo-arac-142498086/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-ariyorsan-142347337/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-esi-ve-benzeri-varmi-acaba-141343795/detay ( Sağ kapı değişmiş hava yastığı açılmış. ] |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |