![]() |
|
Pioneer Hoparlör Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 21:50 |
merhaba arkdaşlar pioneer 6924i 550 watt 4 yollu hoparlör aldım ama performanstan hiç memnun kalmadım.bassları hiç duyulmuyor..eski hoparlörüm kenwood 350 watt 3 yollu hem ses hem de bass vuruşları daha iyi..amfim olmadığı için mi hoparlörü kaldıramadı mı??
teyp:Pioneer mvh 1400 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
amfi olsa tabiki daha kaliteli ses alırsınız. bende amfi var, pioneer teypten bası kısarak açabiliyorum sesi :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
amfi olmadığından kesinlikle
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
ana ünite 50*4 mofset değil mi? Eğer öyle ise araç içinde prof olmasada bas sesi almanız gerekiyor. Amfi olayı apayrı. ters bağlantı yapılma ihtimali varmı? kolonlara giden bağlantı ters yapılmış ise ses derinleşiyor ve bas sesler gidiyor... 6*9 kolonla ses almamak mümkün değil |
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o olayı biliyorum.+/- farketmedi..bass var ama şöyle eski hoparlerimle karşılaştırdığımda eskilerd daha bi vuruyor.Pioneer sanki tiz olarak bas veriyordu. |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |