![]() |
|
Direksiyon kutusu iç aksamı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 21:17 |
Merhabalar ;
Geçen günlerde eşim arabayı kullanırken , resimlerdeki parça direksiyon simidi altındaki sinyal ve silecek kolu tertibatının içinden düştüğünü söyledi , tabi araç kullanırken bakış açısının dışında kaldığı için emin olamıyorum. aracı park etmek için manevra yaparken biraz çatırtı çıkmış ve ayağı üzerine düşmüş. çok küçük bir parça 3cm civarında boyutu. hafif ve esnetebildiğim için parçayı çok ciddiye almadım.henüz araçta farklı bir durumda sezinlemedim. silecek ve sinyal tertibatına sökmeden önce sizinde fikrinizi almak istedim , sizce ne olabilir. daha önce bu parçayı "yerinde" :) görmüş olan varmı? araç model : 206 benzinli şimdiden teşekkürler selamlar ![]() ![]() ![]() Düzenleyen RedHotRyder - 05 Kasım 2013 Saat 22:49 |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ne len :D
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
direksiyon milindeki mafsal vidalarini tutan sekmana benziyor 307 mi sattigim icin karsilastiramiyorum. 307 si olan arkadaslar yardimci olacaktir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
RedHotRyder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumun için teşekkürler , araç modelini belirtmeyi unutmuşum , 206 benzinli.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
şase var mı şase ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Tanımlarda kelimelerde yanlışlık var.Direksiyon kutusu ayağınızın altında olan bir parça değil.Dolayısıyla mil veya mafsalla ilgili bir parça da olamaz.Muhtemelen direksiyon simidini kutuya bağlayan çubukla ilgili bir parça,oralara bakmak lazım.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
8214.LN referans numarali parca.
Torpido ile alakali ancak sagdan direksiyonlu araclarda torpido solda oldugunda belki bu klips hazir olarak sizin aracinizda direksiyonun altinda bir yerlerde var olabilir ve oradan dusmus olabilir. Muhim bisey degil. ![]() |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
direksiyon kutusu kabinin altındadır ancak mil ve mafsal araç içerisinde direksiyonun göbeğine kadar uzanır. o milin üzerindeki mafsallarda olmalı diye düşünüyorum başka metal olan aksam ne var bilmiyorum direksiyon cevresinde.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RedHotRyder
![]() ![]() ![]() ![]() |
açıklamalarınız için teşekkürler , rutin kontrollerimde birde ustama göstereceğim.
detaylı bilgi edindikten sonra sizlerlede paylaşırım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |