![]() |
|
peugeot 307 orjinal yay arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mursel_kose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2013 Saat 13:52 |
peugeot 307 aracım var yeni aldım ama spor yay takılı orjinal yay arıyorum elinde olan varsa mesaj atabilirmi elimdekilerle takas edebilirim acillll
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu açılmıştır günceldir.
Düzenleyen Burak044 - 03 Temmuz 2013 Saat 12:22 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende orjinelinden şikayetciyim cukura girince sanki çift kırmalı tüfek gibi ses çıkıyor :)))
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
307 için orjınal yay mı arıyosunuz.. elimde var ısteyen olursa
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
mursel_kose ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
kardeş orjinal yay arıyorum bende spor var aracı yeni aldım yayları değişmeyi düşünüyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
eğer varsa görüşelim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mursel_kose
kardeş yaylar duruyor mu
|
|
![]() |
|
bahacan1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahacan1903
hayırlı günler elimde 2003 307 den çıkma yaylar var
|
|
![]() |
|
bahacan1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahacan1903
hayırlı günler elimde 2003 model 307 den çıkma yaylar var
|
|
![]() |
|
luleburgazli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı luleburgazli
arkadaşlar bende spor yay arıyorum elinde olan varmı ???
|
|
Ne Mutlu Türküm Diyene
|
|
![]() |
|
tufan82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
MERHABALAR ...
BENİM ELİMDE 307 ORJİNAL YAY VAR . BENDE ARACIMI ALDIĞIMDA ÜZERİNDE SPOR YAY VARDI GİTTİM SERVİSTEN ALDIM YAYLARI . SATARKEN YENİ SAHİBİ İSTEMEDİ SPOR YAYI VERDİM. YAYLAR 4 AY KULLANILDI SADECE ... İRTİBAT : 0535 929 8259
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Selamlar yaylar için fiyat alabilirmiyim bir de semt neresi teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tufan82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
merhabalar ...
Ben servisten 600 tl ye aldım fakat yarı fiyatı 300 e veririm ... ANADOLU YAKASI bostancıda oturuyorum. türkiyenin her yerine ücretsiz kargolarım ....
Düzenleyen tufan82 - 05 Kasım 2013 Saat 10:53 |
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
arkadaşlar aracımda orjinal yay var 3,5 cm yay ile takas edebilirim
|
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |