![]() |
|
Saat ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 17:13 |
Arkadaşlar 2006 model 307 sahibiyim, malum saatler geri alındı ama ben arabanın yol bilgisayarında ki saati nasıl yapılıyor?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açık konusayım bende ayarlayamadım bizim aslan parçasının saatini.. Kullanma klavuzunun sağolsun kendine hayrı yok.. silecek kolundaki düğme ile kısımları sıfırlıyorum ama takvim ekranında değişiklik yapamıyorum .. Hadi bi el atıverin :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Araçta navigasyon multimedia sistem mevcut, onun saatini de değiştirmedim oradan değişim yaparsam aracın saat ayarı da değişebilir. Yarın deneyeceğim teşekkürler.
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Topraamm gene yapamadım beyaaa..
|
|
|
|
![]() |
|
Topraamm gelip bakıver sana zahmet..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araç makyajlı kasaysa teyp Rd4'dür onun ve ayar teyp üzerinden menü tuşuyla ayarlanır
|
|
![]() |
|
Teyp yok ki...
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
O zaman martda kendi düzelir, Hayrettin Abi.
![]() |
|
![]() |
|
maalesef olmadı multımedia sistemden değişti saat ama aracın ekrana yansımadı bu değişiklik halen 1 saat ileri gidiyoruz heryere :D artık servisten bağlantı yaparak çözerler
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Tarihi sorun etmezseniz akü kutup başını söküp saat tam 00:00'da takın :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |