![]() |
|
Yakıt azken çekiş yüksek, varken düşük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 15:49 |
Evet beyler; 2005 model 1.6 110 hp 307 aracımın son üc gündür fark ettim ki yakıt uyarı ışığı yanıyorken çekişi tam olması gerektiği gibi ama, yakıt aldıgımda (ortalama 15 litre) cekis düsüyor. Hava filtresinin kirli oldugunu ve eski oldugunu düsünün aynı o zaman ki gibi. Sizce sorun nedir?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşhis' inizden emin misiniz? Bana biraz garip geldi. Sürekli çekiş düşük olsa tamamda..
|
|
![]() |
|
Kesinlikle eminim. Emin olun cok dikkat ettim. Mazot almadan önce defalarca yavaslayıp test ettim, aldıktan sonra da ettim.
|
|
![]() |
|
Bir arkadasım pompaların oradan havasını al deponun dedi ama sizlerinde fikrini sormadan yapmayayım dedim. Sizce?
|
|
![]() |
|
Beyler halen aydınlanmıs degilim. Yardımcı olabilecek yok mu?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Tahmini zor bir durum, bende merak ettim açıkcası, googleda da baktım ama bişey bulamadım.
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
mazot pompasinin havasini almak bence pek bi sikinti çikartmaz biz askerde transitlerde yapiyorduk bi denemek lazim birde bi ihtimal aldigin yakitta su varsa veya deponda su varsa yakit aldiginda suyun uste çikma sansi nedir?
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
Aldıgım yer ilcenin en düzgün pompası, v-power kullanıyoruö. Yakıtta su olacagını hic sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
insanin aklina geliyor ben Antalya'da turizmde çalistim adamlar antalyanin en buyuk BP bayisi adamlarda bile kaçak yakit hatta su karisimi vardi yinede diye gelmiyor degil
![]() |
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Çok ilginçmiş, takip edebilmem adına msj yazdım. sonucu merak ediyorum..
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Onur beyin de dedigi gibi bende mazot filtresinden süpheleniyorum 20 bin oldu sanırım. Degistirince düzeleceginden eminim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |