![]() |
|
ayarlanabilir amerikan park |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 22:51 |
bugün yeni ayarlanan amerikan park aldım araç 206 takmak için ustanın teki 50 tl istedi bunu ben kendim takamazmıyım zor bişey mi ?
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz elektrik bilgin varsa takabilirsin.mesela ben çiftli ampul alıp kendi park ampulumu yapmıştım.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Dün internetten park modülümü satın aldım fakat 206+ için montajı nasıl yapılır, püf noktaları nedir araştırma yapma fırsatım olmadı. Ben de bu konu hk. yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu ürünlerin yanında montaj kılavuzu yok mu ?
Mümkün muhtemel 3 kablosu vardır. Siz sizin sinyalin kablosunu keseceksiniz. Bir tarafına modülden çıkan bir kabloyu diğer tarafına bir diğer modülden çıkan kabloyu bağlayacaksınız. Diğer kalan ucuda park lambasına bağlayacaksınız bu kadar. |
|
![]() |
|
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Alicilik anlatım güzel de Kablo nerde :D
En iyisi işi ehline götürmek...
|
|
45 YB 3163
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Biraz el yatkınlığı şart tabiki ama mükemmel zor bir işlem de değil. Her ihtimale karşı kutup başını söküp yapın işleri. Modül ben almadım kullanmadım ama arkadaşlardan görüdğüm kadarı ile 3 kablo çıkışı var üzerinde. Bu kabloların rengine göre konumu şemasında olması lazım yoksa rastgele takılmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |