![]() |
|
Yakita doymayan depo :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 21:11 |
Herkese selamlar. Bugun depoyu fullemek icin shelle girdigimde depo seviyesi son bolmenin uzerindeki cizgide yani az yakit isiginin yanmasina yakin bir vaziyetteydi. Depoyu fulledim, pompa atinca biraktirdim, hic ibreye dikkat etmedim 45 litre mazot aldi. Yaklasik 10km sonra ibreyi fark ettim ustten 1.5 bolme asagida oldugunu gordum.
Suan yol bilgisayarinda ortalama yakit tuketimi 5.2 Yaptigim yol 360km Bu hesaba gore 19 litre tuketim olmus Suan yakit ibresi yarim deponun bir bolme uzerinde yani 360kmde 1.5 bolme azaldi olarak gorunuyor. Bana yakit ibresinde sorun var gibi geldi, sizlerin fikirleri nedir :) |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıt kadranından mı yoksa şamandıradan mı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
19lt ile 360km yol yaptısa, yakıt olarak sorun yok.. ibre olarak dersen de pejoları hepsı ole.. full depoda yarıya kadar yavaş yavaş düşer, ıbre düşmez gıbı hıc yakmıyomus dersin ama yarıdan sonra ıbre durmuyo:D yaptığın km ye bak bence:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
yakıt olarak zaten sorun yok, 19lt ile 360km için kmde 24kuruş yakmış oluyor. sorun depoyu fullememe rağmen yakıt ibresinin full göstermemesiydi. iyi ki bugün uzun yol gelme durumum vardı, yoksa shelli durduk yerde bombalayacaktım :) |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İKİ ÇİZGİ ARASI 100 KM YAPIYORUM YOLLARIMIS DAĞ BAYIR DÜZ YOL YOK
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
yarım depo fix 530-550 km arası full depo 950 km yapıyor :)) ibre yarıya kadar hic kıpırdamıyor gibi neredeyse çizgi araları 150 km yapıyor yarımdan sonra 75-100 km arası
![]() |
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |