Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ses Sistemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ses Sistemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sulocan_5 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ses Sistemi
    Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 23:29

Sony DSX-A30 (130TL) mu yoksaPIONEER MVH-150UB mu? (135TL)

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 16:42
güncel
Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 18:07
farketmez.2 side kaliteli markalardandır.Pioneer tercihimdir.Çünkü  bi ustadan aldığım bilgiye göre sony  teyp lerdeki çip yandığı zaman masraflı oluyormuş..bende 1400 ub var o bile canavar gibi..
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 21:05
teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 21:09
Pioneer
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 21:41
206 XT için ön kapı hoparlörü de almak istiyorum.kaç cm'lik ve de hangi marka almalıyım sizce?buna uygun(PIONEER MVH-150UB) bir model var mı?
Yukarı Dön
reality59 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reality59 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 22:29
pioneer tercihim :)

Peugeot 307 - 2004 HDI XR
Peugeot 106 - 2002 QuickSilver
Tekirdağ / ÇORLU
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 22:46
hoparlör peki..?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 00:25
Abi senin beklentin ne ?
NAsıl bir sistem düşünüyorsun ne  tür müzik dinliyorsun ?
Amfi kullanacak mısın ?
Bütçen ne aralıkta?
Kumanda kolu çalışsın takıntın var mı ?
İlerde sistemi güçlendirmeyi planlar mısın ?

Biraz bunlardan haber ver biz de ona göre yardımcı olalım. Her üretilen malın bir kalitesi bir değeri vardır. Ama onun iyi veya kötü olması kişiden kişiye değişir. Ben vibe severim sen powerbass seversin başkası jbl der bir diğeri dağılın lan Rockford der . Sonyninde pioneer ında sınıflarında kendilerine göre iddialı ürünleri var. Sen istediğinden ve bütçenden haber ver.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 00:59
Beklentim müzik dinlerken sesin kulağa hoş gelmesini istiyorum.Çok yüksek ses olsun istemiyorum.(orta seviye bas)Genelde pop ve yabancı severim.Ama diğerlerini de dinlerim.Amfi istemiyorum.Bütçem teyp+hoparlör en fazla 200TL.Kumanda kolu çalışmasa da olur.(teybi çıkardığımda orjinal teybinde kumanda kolu çalışsın).Teybin uzaktan kumadası olursa güzel olur.(ama olmazsa olmazım değil) İleride sistemi güçlendirmeyi planlamıyorum.Bilmem isteğimi tam ifade edebildim mi?
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 02:12
Orjinalini yazan: sulocan_5 sulocan_5 Yazdı:

Beklentim müzik dinlerken sesin kulağa hoş gelmesini istiyorum.Çok yüksek ses olsun istemiyorum.(orta seviye bas)Genelde pop ve yabancı severim.Ama diğerlerini de dinlerim.Amfi istemiyorum.Bütçem teyp+hoparlör en fazla 200TL.Kumanda kolu çalışmasa da olur.(teybi çıkardığımda orjinal teybinde kumanda kolu çalışsın).Teybin uzaktan kumadası olursa güzel olur.(ama olmazsa olmazım değil) İleride sistemi güçlendirmeyi planlamıyorum.Bilmem isteğimi tam ifade edebildim mi?

Yani kusura bakmayın biraz sert bir ifade takındım gibi duruyor yazımda ama siz iki seçenek sunup hangisi dediğinizde atla deve değil bunlar karar vermek için aradığınız kriterleri sorgulamak gerekiyor.

Ben uzun zamandır pioneer kullanıyorum.
Sony-kenwood-alpine-JVC-blaupunkt-clarion da dinledim hepsi de çok kalitelidir ama nedense pioneer sempatisi var ben de aynı zamanda araçla optimizasyonu daha kolay.

Kumanda istiyorsanız sonu50li serilere bakın bu seriler kaçak dey tabir edilen yasa dışı yollarla ülkeye sokulmuş esasında 00lı modellerle aynı daha ucuz - garantisi olmayan ve kumandalı modellerdir.

kendim 9350sd kullanıyorum 2 yıl oldu alalı. Garantisi olsa zaten bitecekti bin şükür sıkıntı yaşamdım memnunum.

Normal serileri almak isteidğinde onlar dijikom garantili olup biraz daha pahalıdır. Bir de normal serilerde soketin ucu ISO tipidir araca direk takarsın diğer 50li modellerde ucu kesiktir ISO soketi alıp lehimletmen lazım. Kendim yaparım dersen 25cm 2mm makarom 30cm lehim ve bir havya yeter.

Onun dışında hoparlör için sana tavsiyem önlere 165mm arkaya 130mm mümkünse 2 yollu hoparlör almandır. Önlere 160 veya 170 alacak olursan montajına dikkat et kasayı eğmesinler.

Tek yollu hoparlör aldığın vakit ara tonlar yüksek seste diğer tonlar öldürür o yüzden 2 yollu tercih et.

Marka baabında pioneerı 200e sıfır maal etmek zor. Eğer arka çok önemli değil dersen öne 2 yollu bişi alıp arkaya tek yollu ucuz bişi takabilirisn bu ekonomik açıdan seni bir nebze rahatlatır.

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
gngburak Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gngburak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 10:16
ses sisteminde bölge temsilcisi Alicilik ın  uzman olduğunu düşünüyorum
bence onun söylediklerine kulak verin
www.gngtasarim.com
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 10:53
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.bu bilgilere göre tercihimi yapıcam.yanlız 165mm olan hoparlör nette hiç denk gelmedi.sizin bildiğiniz bir site var mı acaba?son olarak bu ilandakini tavsiye eder misiniz?

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 14:06
sizin bir konunuz daha vardı sanırım. orda bu konuyla ilgili kendi tecrübemi paylaşmıştım.

şuan tam modelini bilmiyorum sony cd çalar vardı aracın üzerinde. hoparlörler ise önde jameson arkada jbl, eski model orta kalitede hoparlörlerdi.

ben de sizin gibi teybi ve tüm hoparlörleri pioneerin üst seri modelleri ile değiştirdim. önlere 17 arkalara 13cm pioneerın geçen seneki en üst seri hoparlörlerini 230 liraya aldım. cd çalara da 350 lira verdim. sonuç olarak seste ve basta elbette değişiklik oldu ama derseniz çok mu şey değişti, hayır.

çünkü içerideki bas yetersiz kalıyor en kaliteli hoparlörü ve cd çaları alsanız bile. bası teypten arttırsanız bu sefer sesi biraz açınca ses bozuluyor, hoparlörler en üst seri olmasına rağmen kaldırmıyor. bası alt seviyeye indirince içerideki ses oldukça iyi ama bu sefer de bas sıfır oluyor.

yani sizin şuan aracınızdaki sesi en kaliteli hoparlör ve teyp ile düzeltmeniz bence zor. yanlışım varsa ali de yorum yapsın mesajıma. amfi+bas ya da bagajımı öldürmem derseniz slim bas ( koltuk altı ) ile takviye yapmanız bence sizin için daha makul ve sağlıklı olur

Düzenleyen yenice - 28 Ekim 2013 Saat 14:08
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 14:37
Evet orda da cevap yazmıştınız.Tabi siz bu konularda daha tecrübelisiniz.Ben de emin olamadığım için birkaç kez sorma gereği duyuyorum.Artık bir şeye karar kılacağız inş.Hepinize çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 16:08
eğer orta bir kullanıcı olarak dinleyeceksen  önlere mid+tiz takımı al...arkada 2 oval hoparlör varsa tadından vazgeçilmez..ben böyle kullanıyorum amfi kadar olmasada bass ları alıyorum..
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sulocan_5 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 19:01
teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 20:52
Arkadaşlarda güzel tavisyede bulunmuşlar ama bütçe çok önemli. Ben de sizin gibi bir alt seri teyp ön arka hoparlör ile başladım şimdilerde vibe larla müzik dinliyorum. Ciddi bir bütçe yatırdım.

Bir ara arkdaşlar paylaştı bu pioneerin seti vardı özel bir set. Teyp iki hoparlör ona bir bakıyım onun fiyatı iyi gibiydi hemde işinizi bir hayli görür.

Linkteki ürünler iyi ama neden hemen paradan bahsedilir anlamam. Bana pek bi güven vermedi .

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
yenice Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yenice Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:07
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Arkadaşlarda güzel tavisyede bulunmuşlar ama bütçe çok önemli. Ben de sizin gibi bir alt seri teyp ön arka hoparlör ile başladım şimdilerde vibe larla müzik dinliyorum. Ciddi bir bütçe yatırdım.

Bir ara arkdaşlar paylaştı bu pioneerin seti vardı özel bir set. Teyp iki hoparlör ona bir bakıyım onun fiyatı iyi gibiydi hemde işinizi bir hayli görür.

Linkteki ürünler iyi ama neden hemen paradan bahsedilir anlamam. Bana pek bi güven vermedi .

ali aslında şuanki sistemi hakkında bilgi verse daha sağlıklı olmaz mı? şuanki orjinal teybi kasetçalar mıydı bilmiyorum, cd çalar olduğunu varsaysak ve kapılarda orta kalitede bir hoparlör olduğunu düşünsek, bunların yerine pioneer cd çalar ve hoparlör taksa bence seste ve basta çok farklılık olmaz diye düşünüyorum. sence yanılıyor muyum?
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 21:32
Ramazan ben de kaset çalar diye biliyorum. ZAten kaset çaları çıkarıp pioneer teyp taksa bile ses çok değişir. Beklenti ve bütçe çok öenmli işte. Sen biliyorsun vibe dan sonra daha da güçlü aradın yin güçlü bir aktif aldın. İlerleyen dönemde hayırlısı ile leon alırsan onda belki bu kullandığın seni tatmin etmeyecek.

Arkadaşın bütçeisni zorlamadan bakınıyorumda şu pioneerin setini bulamadım: benim aklımdan geçen sadece 2 yollu bir hoparlör seti ve alt seri teyple (bütün serilerde mosfet çıkış aynıdır 4*50w - 50*4 yazana da sinir olurum sanki 50 çıkışı var arabanın ) biraz tatmin olacaktır. ZAten iyi ses için teyple yetinilmez amfi şart.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 500 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15779 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1095 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8854 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 583 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8883 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25566 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97831 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15058 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1866 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6324 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3770 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10381 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63901 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
Courage 1
DieAnotherDay 1
Optimus Prime 1
Zeynepk 1
alperyacan 1
Kasım4284 1
Bilal ALTINER 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English