|
|
Honda Civic Hakkında |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zagorka
3. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Honda Civic HakkındaGönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:14 |
|
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Seat Leon Aracım Var . Değiştirmeyi Düşnüyorum Ve Yerine Honda Civic Düşünüyorum . Sizin Görüşlerinizi Merak Ettiim Civic Hakkında .
Bunun Dışında 2.Planda 407 Var Ancak İlannlara Baktığımda Bursa İçinde Düşük Kmli Bir Araç Bulamadım , Civic Ve 407 Dışında 38 Bin Liraya Kadar Tavsiye Ettiğiniz Araç Varmıdır .. ?
|
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:44 |
|
honda tabiki olabilir vw gurubundan söyleyeyim benzinli passati, dizel ya da benzinli jetta, benzinli yada dizel mk5 golf de o paraya alınabilir. Kendi aracım ve nadir bulunan 2.0 140 bg mk5 golf de tavsiye edebilirim.407 aynı şekilde olabilir.
|
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk
4. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:52 |
|
civic de iyidir ama modeli ve aracın yıpranma durumu çok önemli ww grubu iyidir aynı şekilde durumu önemli reno tofaş chavrolet uzak dur : ) 407 exlusive yanlış yazmış olabilirim
|
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Zagorka
3. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 19:55 |
|
Hepinize Teşekkürler ;
Burak , Passatı Daha Yakında İnceleyeceğim 6 Vites Sanırım , Jettanın Eski Kasalarını Beğenmiyorum Yeni Kasaları Güzel Ancak Bütçeyi Zorlamak İstemiyorum . Golflerde İyi Araç Ancak Sedan Bir Araç Düşünüyorum Şu Anlık . Ramazan Kardeşim Renault Fluanceyi Bir Kere Aklımdan Geçirdim Ancak Sonradan Vazgeçtim , Cherlovet Ve Tofaşıda Düşünmedim Hiçbirzaman :) Onur Kardeşim Km Konusunda Katılıyorum Bencede Sağlam Araçlar Düşündüğüm Civicler 2007 - 2011 Kasa Olanlar , Lpg Ve Klima Önerilerini Dikkate Alacağım .. Devamm ...
![]() |
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 20:07 |
Evet dsg otomatikler 6 ileri 2008 den sonrakilerde dsg 7 ileri olarak biliyorum babamın kullandıgı 2009 model 1,4 TSİ dsg 7 ileri vites yakıtıda benzinli araçlara göre gayet güzel Düzenleyen Burak - 21 Ekim 2013 Saat 20:07 |
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Mesut48
3. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 00:10 |
|
2009 civic kullandım İst.-İzm. arası tadına doyamadım :) Yol tutuş mükemmel.
Tek sorunum İzmire varamadan manisada 1depo benzin bitti :) Şiddetle tavsiye ederim.
|
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||