![]() |
|
arac muane hakkinda bi soru sorucaktm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:37 |
Oncelikle iyi aksamlar aracimin sigortasi yok muaneden gecermi bilgisi olan varsa cok memnun olurum simdiden tesekurler
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesin emin değilim ama trafik cezası olan , mtv borcu olan araçlar geçmediği gibi sigortası olmayan araçlarda geçmez diye düşünüyorum.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
evet ceza vergi borcu ve sigorta olmadan geçemezsin hatta egzost muayeni yaptırmayı unutma bağzı istasyonlar yapıyor deniliyor ama ben gitmeden kendin yaptır derim sıkıntı yaşamaman için
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
istanbulda hadımköy muayene istasyonunda yaptırmıştım ben eksoz emilsyon muayenesini orada yaptırmıştım. |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kesinlikle geçemezsin Adem
|
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Sagaolun arkadaslar yarin ilk isim sigortayi yaptirym ozaman serkan abi saygılar
![]() |
|
![]() |
|
Adem kardeşim sonradan hatırladım seni forumu boşladın bakıyorum ne yaptın 207 yi sattınmı satıcam felan diyodun |
|
|
|
![]() |
|
Yok kardeesm vazgectim icim elvermedi satmaya bi kac sene daha kulanicam insallah evdeki pc bozuldu firsat bulup yaptiramadm anca telefondan giriyorum :-)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ben geri döndüm gitme geçemiyon :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Seni tekrar aramızda görelim olmuyo böyle :)
|
|
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
angel far var bende arkadaslar,ben geçebilirmiyim ? far ayar motoruda yok orjinal farlarımı takmam gerekiyor muayene için
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Bildiğim kadarıyla sigortasız trafikte dolaşmanın da büyük cezası var ( araç yeni alım satım yapılmadıysa)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Yok yeni aldim is isin kamyonet mitsubushi 511 f
|
|
![]() |
|
Ins daha sık ziyaret etmeye caliscam burak
![]() |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
angel far muayneden geçiyor ama sarı ampül olmak şartıyla mercek ve uzunlarda.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |