![]() |
|
Spor Yay Seçimi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
allpastclear ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2013 Saat 15:34 |
||
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE 206 TEK KAPI ARACIM HAKKINDA STOP SEÇİMİ BAŞLIĞI ALTINDA FİKİRLERİNİZİ ALMIŞTIM ARACIMI SATTIM VE YİNE 206 ALDIM
![]() |
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
5 çok fazla 3 yada 3,5 düşür. Marka olarak Eicbach çok iyi diyorlar.
|
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||
17 inç. jant kullanıyorsan 5 cm lik yay takmalısın ayrıca aracın 1.6 olduğu için 3.5 lik fazla düşürmez yine orijinal gibi olur 5 cm istiyorsan elimde var 100 TL ye gönderirim 1 aylık
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Aynı model aynı janttan bende de var 5 lik ebach taktım ideal geldi, motor küçük olduğundan fazla inmiyor araç sana tavsiyem 5 lik al.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben 106 quık te 5 lik kullanıyorum en ideali o dur biraz dikkat edersen sorun sıkıntıda çıkarmaz sana
|
|||
106 quık
|
|||
![]() |
|||
allpastclear ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
||
|
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
||
![]() |
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
||
![]() |
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
||
![]() |
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Düzenleyen Red dream - 20 Ekim 2013 Saat 01:40 |
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allpastclear
||
|
|||
AlLpAsTcleAr
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |