![]() |
|
Sıfır Araba ile iligili Öneri istiyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Myth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 12:18 |
Arkadaşlar sıfır km 3008 aldık. koltuk kılıfı v.s gibi aracın iç ve dış malzemesinin uzun ömürlü olmasını sağlamak amacıyla ne gibi aksesuarlar önerirsiniz ?
mesela koltuk kılıfı kesin alacağım. hangi markaları önerirsiniz ? not: peki normal otomobil kılıfı olur mu 3008 ' e ? boyutları farklı olabilir tam dikkat etmedim. araç için özel kılıfları servisten mi temin edebilirim ?
Düzenleyen Myth - 14 Ekim 2013 Saat 12:29 |
|
Farkedilmek için Farklı olmak yetmez...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özel koltuk kılıfı diken yerler var bence onlara diktirin direk ölçüye göre dikiyorlar ve kumaşın rengini desenini kendiniz beğeniyosunuz.
|
|
![]() |
|
Myth ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
acaba bilginiz varsa bir yer önerebilir misiniz ? ve tahmini deri bir spor kılıf ne kadar tutar ?
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bence servisten bi fiyat alın. biraz tuzlu olur ama ömür boyu kullanırsınız.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İstanbulda olsanız burda biyer var bildiğim ama Ankaradasınız sanırım
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ben 206 aracıma aldım metrodan Pufi marka 120 TL ye kılıf aldım öneririm 3008 e Olurmu bılmem ama boy boy paketler var arkasında uyumlu olan araçların ısımlerını ve modellerını yazmışlar benım aracıma dırek oturdu montajını kendım yaptım herkes dıktırdınmı dıye soruyor kayma toplanma hıç bır sorun yok ve ortapedik olması da ayrı bır guzel .Dış koruma ıçın duzenlı pasta cıla far cılası plastıklere cıla yaptırıyorum kendımde hızlı cıla kullanıyorum her yıkamadan sonra lastılerede space marka parlatıcı kullanıyorum bunları yaparak dışardada olsa aracımın dışının korunmasını sağlıyorum az çok.Bu şekılde bır bakım yolu ızlıyorum aracınız hayırlı olsun keyifli forumlar...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
kılıf her ne kadar orjinal olsa da kendini belli eder. Alttaki tabakanın yapısını bozar.
1994 model aracın koltukları eski duruyordu üzerine özel döşeme kaplattık orjinal gibi duruyordu ama 3sene sonra yıkamak için söktüğümüzde orjinal örtü daha beter haldeydi. Toz tamamen ona sinmiş. Bu saatten sonra sıfır ferrari bile alsam yapacağım tek şey koltuk korumadır. Bunun amacı olabilecek kuru ve ıslak kiri engellemek. Gerisi için eskime yenime sizin kullanımınıza bağlı. Aracı çok güneşte bırakmayın ve sürekli sügürge ile çektirin yeter. 2004 corsa var 3 sene sonra koltuk koruma etkisini kaybetti o yüzden lekeler oluştu su söküldü v.s. ama döşemede herhangi bir yıpranma olmadı. |
|
![]() |
|
oto kuaförlerine ne dersiniz ? düzenli olarak full kuaföre soksam faydası olur mu ? yoksa fiyatını haketmez mi ? kendim bakım malzemelerini alıp yapmam daha mı faydalı olur ?
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
her yıl 2 şişe turtle wax nano döşeme koruyucusu uygulayın yeter. Ama temizlerken muhakkak aracın koltuk tozunu alın elinizle çırpmaya çalışmayın elle iyice dibe atıyorsunuz tozu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |