![]() |
|
Biz bu gece burdayız beyler...:D |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 Saat 00:53 |
Skype-face-twitter-forum farketmez
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaşaa
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
absolut cuyuz yarasın ama didi yakışmamış yanına müdür
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
sabahlar olmasın diyorsunuz :D
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
yorum götürmez bir kare
![]() |
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
didi son yılın en iyi ürünü :D
absolute mandalina vazgeçilmezim. |
|
![]() |
|
Abi absolute-redbull beni 2 gün uyutmuyor :D ona pek bulaşmıyorum evde dışarda olursam belki :D bira anca araba kullanacağım zaman :D rakı ve viskiye alışamadım :D sek mandalinalı vodka tek geçerim. Sorun için ; Kablonun sağlamlığı önemli. Kablo iki amfiyi çekecekse sıkıntı olmaz ama alelade bir 8ga ise bağlantıda sigortaya kadar eritebilirisn. Bnim başıma geldi az kalsın araç yanıyordu. Sigorta kurtardı. Ben artık her ihtimale karşı kalın kullanıyorum. Geçen corsaya optisound 8 taktım aktif bass. Normal hoparlör kablosu gibi güç kablosu var zaten teybin güç soketine bağlayabiliyorsun. Ama ben yine de amfiden 8ga vibe kablo geçirdim ilerde ne olur ne olmaz anmfi ye girişiriz diye sağlam olsun dedim. Kendi aracımda zaten 2 ga var 2000w rms e kadar destekliyor. Aracı satarsam içinden alacağım tek şey o :D |
|
![]() |
|
Abi bir ara bir ölçek koyup bana kablonun kesit fotosunu atarsan bakarım. Teybin hangi modeldi ? |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ah garibanlığın gözü kör olsun bizde burda 2.5 cola ile kafa yapmaya çalışıyoruz
![]() |
|
|
![]() |
|
Abi teybinin 2 çıkışı var. Bir front bir de rear/sub.
Sana tavsiyem bir rca daha çekmen. Bu racları takarkende, rear/sub olanı bassı takacağın amfiye takman. Bass kontrolünü yapmış olursun. Bir de teybin ayarlarından bunu suba çevirmen gerek galiba onu işlem sonrası berbaer bakarız yine ben o teypleirn ayarlarını tam bilmiyorum. Kablo için görmeden kimse bişi diyemez :D kredikartı olur anahtar olur cetvel olur herhangi bir ölçek ile kesit fotosu paylaşırsan ben yardımcı olmaya çalışayım sana. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben uyuduktan sonra şenlenmiş buralar:)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
vay vay vay kaçırmışız
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Biz de uyku yok valla serkan abi :D
Orkun abi mahzen geniş ;) |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
benim mahzeni çıkarttırtırttırtırtırıtmayın bana
![]() |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu gece bende sabahcıyım, bugün görelim bakalım gececileri :)
|
|
![]() |
|
burdayız serkan hocam :D
|
|
|
![]() |
|
öğrenci hali abi idare edicen. Bu görünmeyen yüzü :D Serkan abi kolay gelsin sana da yarın iş çok bu gece biraz uyuyum son 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum. |
|
![]() |
|
Uyu bakalım Ali, yarın tosunlarla boğuşacan sanırım :)
|
|
![]() |
|
Ne okul ne geceler biter ..... yine buralardayız
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
eee bi alicilik mi kaldı burda kimse yok :) millet horluyor şuanda arkadaş :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |