![]() |
|
Castrol-Mobil ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2013 Saat 19:51 |
Arkadaslar iyi aksamlar yakinda yag degisimi düsünüyorum
ne kadar servis total i tavsiye etsede bu 2 markadan birini koyma taraftariyim aracim 2003 model 307 xsi 2.0 90800 km de daha önce castrol magnatec 10-40 koydurdum fakat motor sesinden biraz sikayetciyim onun icin sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum deneyimleri olan ? ilk olarak castrol edge 5-40 veya 0-40 ? Veya Mobil 1 5-40 tam sentetik ? pekde bir bilgim yok bu konularda ama bu 2 marka üstünde duruyor herkes kulanan ve tavsiyesi olan varmi özellikle motor sesi konusunda ? |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Castrol edge 5.40 kullanmanı tavsiye ederim.. Ben aracımda hep castrol kullandım eger aracınızda turbo varsa mobil 1 kullanın ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil1 0w-40 new life veya castrol edge 5-40. ikisinden birini koyabilirsin.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
onur kibrista oldugum icin benim icin bu kampanyanin gecerli olucagini sanmiorm :)
castrol magnatec 10-40 kullandım ama edge 5-40 i cok övüolar baska deneyimi olan özellikle motor sesi konusunda cok sikayetlerim var |
|
![]() |
|
evet mobil 0-40 new life i cok övüyorlar daha önce kulanan varmi ? yokmu su benim motor sesine care olucak bişey walla saticam arabayi az kaldi :)
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
5w40 tavsiye ederim bende.Şuan 5w30 koydum memnun değilim ilk değişimde 5w40 koyduracam
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
fthusl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
aynı sekilde benimde bakım zamanı yaklastı cumartesi gunu mobil bayisine gittim hangi yagı önerirsiniz diye sordugumda mobil 1 5*40 dedi hic tereddüt etmeden. Castrol nasil dediğimde aynı sey aradaki fark reklam farkı o kadar mobil 80 tl castrol 100 tl fiyat verdi ... diger parça fiyatları ;
Yakıt filtresi : 65 tl Yağ filtresi : 25 tl Hava filtresi : 20 tl Polen Filtresi : 15 tl
|
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün değiştim..Castrol 5/30..Hep Castrol kullanırım çok memnunum..Aracım 307 1.6 Hdı 110...Tavsiye ederim kardeş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |