![]() |
|
COMPONENT HOPORLOR SEÇİMİ. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2013 Saat 23:20 |
yok sıkıntı olmaz |
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 rmsliık ovaller var bide kompenant alınca ses karışıklığı olmaz dimi .
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
High Fidelity (yüksek sadakat) çok farklı tonları duymayı sağlayabilen akustik çalışma destekli bir ses sistemi oluşturmaktır.
Hİ-Fİ araçlarda çok yüksek ses aranmaz. Kaliteli bir müziği açtığınızda orkestra yanınzda gibi hissedersiniz. |
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Hİ-Fİ ne demek?
Benimde aklıma yatan vibe idi fakat araç değiştirme gibi bi durumum var 16 yı hepsine uydurmak mesele aralarında 20 rms fark var. 5 yada 6 nın onu bıde tesisatçıyla görüşcemde Birde bassı değiştiriyorum Jbl gt5-12 var Kicker compr 12 alcam 400 rms ama jbl yi satmam gerekiyor veya ikisini bi anda bağlıcam bu seferde araba dökülcek onuda istemiyorum. Jbl elimde kalıcak gibi daha 2 hafta oldu alalı golddan aldım garantısı de var :) |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uydurabilirsen 16 al hiç 13e girme
sesi yüksek dinliyorsun bana kalırsa infinity ve hertze girme infinitynin woofer hertzin tweeterı yanmakla ünlüdür. O parçaları Hİ-Fi için çok bağırtmadan kullanmalısın. Oyüzden 4ohm luk vibe lar sana yeter. Black air 6 al imkanın varsa 250civarında. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
KOLAY GELSIN ÖNCELİKLE ARACIM CORSA B ESKİ KASA ŞUANDA ARACIMDA
TEYP:PİONEER DEH-6550SD AMFİ : XETEC VI 172.5 5 KANAL AMFI 4X90 1X300 BASS : JBL GT5-12 BASS (275 RMS) OVAL : JBL GTO 938 ( 100 RMS ) KABLO : CADENCE 4GA KABLO TAKIMI VAR EK OLARAK KAPILARA COMPENANT TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAPILARIM 13 CM FAKAT 16 CMYİDE UYDURURUM GİBİME GELİYOR. 200 TL KADAR LİMİT AYIRABİLİRİM HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ VİBE BLACK AİR 5 İNFİNİTY REF-6500CX İNFİNİTY REF-5030CS VİBE SLİCK 5 HERTZ HSK 130 HERTZ DSK 130 AKLIMDAKİ SEÇENEKLER ÖNERİLERİNİZ NELER ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |