![]() |
|
COMPONENT HOPORLOR SEÇİMİ. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 Saat 19:27 |
KOLAY GELSIN ÖNCELİKLE ARACIM CORSA B ESKİ KASA ŞUANDA ARACIMDA
TEYP:PİONEER DEH-6550SD AMFİ : XETEC VI 172.5 5 KANAL AMFI 4X90 1X300 BASS : JBL GT5-12 BASS (275 RMS) OVAL : JBL GTO 938 ( 100 RMS ) KABLO : CADENCE 4GA KABLO TAKIMI VAR EK OLARAK KAPILARA COMPENANT TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAPILARIM 13 CM FAKAT 16 CMYİDE UYDURURUM GİBİME GELİYOR. 200 TL KADAR LİMİT AYIRABİLİRİM HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ VİBE BLACK AİR 5 İNFİNİTY REF-6500CX İNFİNİTY REF-5030CS VİBE SLİCK 5 HERTZ HSK 130 HERTZ DSK 130 AKLIMDAKİ SEÇENEKLER ÖNERİLERİNİZ NELER ? |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uydurabilirsen 16 al hiç 13e girme
sesi yüksek dinliyorsun bana kalırsa infinity ve hertze girme infinitynin woofer hertzin tweeterı yanmakla ünlüdür. O parçaları Hİ-Fi için çok bağırtmadan kullanmalısın. Oyüzden 4ohm luk vibe lar sana yeter. Black air 6 al imkanın varsa 250civarında. |
|
![]() |
|
berkejack1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eylül 2013 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hİ-Fİ ne demek?
Benimde aklıma yatan vibe idi fakat araç değiştirme gibi bi durumum var 16 yı hepsine uydurmak mesele aralarında 20 rms fark var. 5 yada 6 nın onu bıde tesisatçıyla görüşcemde Birde bassı değiştiriyorum Jbl gt5-12 var Kicker compr 12 alcam 400 rms ama jbl yi satmam gerekiyor veya ikisini bi anda bağlıcam bu seferde araba dökülcek onuda istemiyorum. Jbl elimde kalıcak gibi daha 2 hafta oldu alalı golddan aldım garantısı de var :) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
High Fidelity (yüksek sadakat) çok farklı tonları duymayı sağlayabilen akustik çalışma destekli bir ses sistemi oluşturmaktır.
Hİ-Fİ araçlarda çok yüksek ses aranmaz. Kaliteli bir müziği açtığınızda orkestra yanınzda gibi hissedersiniz. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkejack1
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 rmsliık ovaller var bide kompenant alınca ses karışıklığı olmaz dimi .
|
|
![]() |
|
yok sıkıntı olmaz |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |