|
206+ (plus) Hız sabitleme (benzin+dizel) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(7)
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 02:57 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Önce ve yenilikçi bir forum anlayışı güderek, başkalarına benzeme çabasında olmadan, çalmadan, çırpmadan üyelerimize elimizden geleni yapıyoruz. Bunları yazıyorum çünkü inanıyorumki bir çok emek, sahibi olmayanlarının elinde reklam ve fütur amaçlı kullanılıyor. Maddi (hak ettiği kazancın üzerine) olarak maşa oluyor. Burda bir paylaşım yapıyor ihtiyacı ve aciliyeti olana yardımcı oluyoruz. Umarım değeri bilinir. Artık sağır sultan duyduki 206+ lara yıl model donanım ve motor türü farketmeksizin hız sabitleme yapıyoruz. Bu konuda beni her zaman destekleyen ve yardımcı olan 2 kişiye (spearo-estebanfree) özellikle çok teşekkür ediyorum. Dökümanı yasal açıdan sorun çıkarabileceği için maalesef artık paylaşamıyorum soft kopyası duruyor ama lütfen paylaşım için ısrar etmeyin. Link edit..... Düzenleyen Alicilik - 05 Ekim 2013 Saat 13:39 |
||
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Emegine saglık.
fakat linki tıklayınca hata veriyor.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür edeirm hocam sorun giderildi. Sadece gözden kaçan bir kaç kelime de harf hataları var. |
||
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Emeğine sağlık
|
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kesinlikle cok iyi. emegıne saglıkkk..düz 206 benzinlere olmaz mı acabaa
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
paylaşım için teşekkürler .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güzel iş valla ders kitabı gibi okudum
peki ali bu vın koduna göre " " listesinin 307 için oluşturulmuş şekli var mı bir yerde ? çok soran oluyorda "şu 307 ye uyarmı" vb diye net birşey söyleyemiyoruz
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
|
Şimdi Hepsini indirdim, sayfa numaraları verdim kitapçık halinde A4 kağıdına bastım. Güzel bir Arşiv oldu. Lakin bu program bende yok. Tanıdık bir Ankarada servis var mı ? Fatih ABC olmaz yapılmaz dedi benim arabama. Başka özel servis arıyorum. Listeye göre yapılıyor. TU3A E5 KFT sınıfında.
|
||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yorumlar için teşekkür ederim.
Ankara daki bütün yetkili servislerle uğraştım, bir çok bilinen ustaya gittim. Olmaz ama bakalım dediler ilk başta sonra da olmuyor. Saolsun en başından beri ilgilenen çoğu kişi de tanır abdullah usta bırak arabayı dedi. O kadar cesaret edemedim. Artık kendimiz çözdük bu işi. 307 için hiçbir fikirm yok. Dizel 1.4 lerde sıkıntısız oluyor ama başka araca yapıldığını gözümle görmedim bişi diyemem. Ama dediğim gibi 307 1.4 e bizzat beraber taktık oldu . |
||
ertugrulll
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulll
|
|
Ali Sayesinde benimde bir Cruise Controllü Benzinli 206 plus ım oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Düzce- Akçakocaya gittim. 128 km hıza ayarladım. Rahat rahat gittim, hem eşim hızdan rahatsız olmadı hemde ben sıkılıp basmadım birde aracım 80 Tl ye 380 km gitti. 2,5 saatin rahat 1,5 saatini Alinin kulaklarını çınlatarak gittik. Tek sorun 15 - 20 dk bir Cruise Control Off oluyor. Tekrar bir parmak dokunuşu ile pedallara basmadan devam. Kısmetse Bayramda Fethiye de deneyeceğim 7 saatlik yol, Artık alinin kulaklarını çınlata çınlata giderim. Eline sağlık Ali.
|
||
Siteden Yapılan:Mercekli Bi-Xenon,Iran Stoplar,7 Inc Ekran,4 Cam Otomatik,CC,Sağ Sis,Bagaj-Torpido-Kaldırım aydınlatma,Tutamaçlar,Arka Kafalık-Hoparlör,Elektirkli Isıtmalı Yan Ayna,Çeşitli sensörler..
|
||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ali bende istiyorum :) yurt dışında limitörlü kol buldum hesaplı onu uygulayabilirmiyiz?
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçen hafta geldim dükkanda yoktun corsanın teybini çıkaramadık melodiye gittim artık Olur kolun bir önemi yok istediğin kolu kullanabilirsin. Çıkmacılarda limitlemeli kol vardı eğer beklemek istemezsen. Şuan elimde diyagnostik kablosu yok maddiyatı ayarlayabilirsem ben de alıcam bir tane vurucam kırbacı vurucam kırbacı |
||
acypower
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senmiydin o gelen :D çocuklar söyledi corsa geldi sökemedik diye, ben sadece cumartesı gunlerı ve randevum var ise aksamları dukkanda oluyorum. Gelmeden haber ver. Çıkmacılardaki fiyat nedir? Cihazda alırız sıkıntı olmaz..
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
120tl dediler en son kol için sadece hız sabitlemeli bulamadım. error hocamdan aldım ben de. Şuan taktım mis gibi çalışıyor. Kablo için bir kişi ile görüşüyorum bakalım. Corsacı bendim :D saolsun arkadaş baya uğraştı ama corsa inatçı çıktı |
||
acypower
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) Neyse sıkıntı yok sonuçta melodide bizim sayılır. 120tl ise çıkması ben sıfırını alayım..
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hız limitlemeli 6242.z8 serviste 220tl gibi bir fiyatta yedek parçacılarda 170tl civarında sadece sabitlemeli olan 6242.z9 serviste 170 parçacılarda 150tl |
||
SoSRiQuO
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle Tebrikler konuya dahil olmasamda uzun zamandır merakla sonuçunu bekliyordum. Fakak Linklere ulaşamıyorum yenileyebilir misiniz lütfen iyi çalışmalar
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Dökümanı artık paylaşmıyorum kusura bakmayın. Özel mesajı cevapladım. |
||
hakan06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nerdeyse 1 senedir ortalarda yoktum arabadanda hayattanda soğumuştum neyseki tekrardan ısındım her ikisinede ali kardeşim benim aracada yol bilgisayarı takmıştık o zamanlar diyodun hız sabitlemeyide yapıcam diye başarmışsın sonunda tebrikler kardeşim azmin elinden bişey kurtulmuyo.
forumu çok araştıramadım kusura bakma bizim araçlara takması çokmu tefarruatlı ve maliyet nedir.belki bende taktırrım bi ara.
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi bana biraz zaman ver ben sana Kumanda kolu + montaj + aktivasyon için yardımcı olacam |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |