|
yardım?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakanmutlu63
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanmutlu63
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2013 Saat 03:40 |
benim aracım 206 yakın bi zamanda bili zayıflamıştı pilini degiştim ama ne hikmetse eskiden rahatça açtıgım kapıyı şimdi dibine kadar girmek zorunda kalıyorum bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler
Düzenleyen hakanmutlu63 - 05 Ekim 2013 Saat 03:41 |
|
best or nothing..
|
|
hakanmutlu63
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2013 Konum: şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanmutlu63
|
çıkan pil 2 liralik benm taktıgım 5 liralık? sony normalde kalitelidir benm bildigim
|
|
best or nothing..
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sony degilde orjinal GP kullanin sony fason cin mallarindandir esas sony ile isim disinda alakasi yok. Ya da bulabilirseniz panasonic
|
|
hakanmutlu63
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanmutlu63
|
peki kumanda nerden algılıyor bilginiz var mı?
|
|
best or nothing..
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BSI ile birliktedir. |
|
hakanmutlu63
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hakanmutlu63
|
teşekkürler..
|
|
best or nothing..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |