Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polislere dikkat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

polislere dikkat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansytnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cansytnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: polislere dikkat
    Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 14:36
cezalardan bu ara felaket yanıyor ceplerimiz 15 ağustosta aracı 5 dakika park ettiğim ulus ta yaya yolu üzerine park etmişim güya onun 77 liralık cezası 26 eylülde geldi yaya yolunun bitimine park ettiğim halde hemen 27 eylülde 57 tl olarak ödedim küsürü de vardı 
3 gün önce de yani 1 ekimde yine başka bir ceza geldi 23 haziran 2013 ün cezası kardeşimin lys gününde ankarada Gata diye bi semt varmış(?) insan etlik yazar sabah 07.45 de radara yakalanmışım 80 km ile 343 tl de bu salı geldi bakalım bu ne zaman ödenir bunu bilmiyorum

Olayı şuraya bağlayacam cezalar sıkı ama hiç bir şekilde düzenleme yok yakıt pahalı bakalım sonumuz ne olacak ?
Yukarı Dön
errör Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı errör Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 10:47
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Her yerde olduğu gibi trafikte de çifte standart hüküm sürüyor güzel ülkemde Angry

tek sorunumuzda bu zatenClap
307 xsi 2.0 petrol
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 09:20
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bu adam çatır çatır ceza yazıyor. Film yasaksa devlet kurumuna husus araç dışında hiç bir araçta olmayacak buna emniyet müdürnün şahsi otosu da dahil. Emniyet memurunun ve ya müdürünün sivil hayatta benden ne farkı var ? Benden farklı mı hava soluyor ? Yüce bir varlık mı ? olmazsa olamz mı ? hergün bir cephe de savaş mı kazanıyor ? Ne yani bu adam bu şekilde davranabiliyor?

Her yerde olduğu gibi trafikte de çifte standart hüküm sürüyor güzel ülkemde Angry

Aracım durduruldu ceza yazmakla tehdit edilip camdaki filmlerim söküldü. İşin garibi o anda yanımızdan simsiyah camlı Mercedesler geçip duruyordu. Bunlar ne dediğinde "işimizi senden mi öğreneceğiz" diye azarlandık.

İşin dahaaa da garibi arabayı aldığım adamı aradım ne zaman takıldı camlara film dedim, hiç sıkıntı yaşamadın mı dedim. Dediği aynen şu "Valla o kadar çok zaman oldu ki hatırlamıyorum bile ayrıca ben askerim kimliği gösterip geçiyordum çevirmelerden".

Yüksek yerlerde dayın varsa, askersen, polissen her seyi yaptirabilirsin bu ulkede. Yüksek yerlerde dayı anımı sonra anlatayım.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 08:35
bence cok ıyı oldu istanbul adam olur biraz belki LOL
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 00:43
birde şu mevzu var heryere mobese eds felan koydular  çatır çatır ceza geliyor buralardan madem trafik polislerini asayişe kaydırsınlar hiç trafik polisi olmasın bunlara yapılan ödenekler masraflar daha fazla kamera radar koymak için kullanılsın hem ıspatlı hem adaletli cezalar yazılır ülkemizin bütçesine çok büyük bi mebla kazanç sağlanmış olabilir bence bu kadar trafik polisi + araçlarının yakıtı+bakım tamir masrafları devlete kalmış olmaz mı ?
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 00:36
alicilik Clap

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2013 Saat 00:30
Orjinalini yazan: kuscu38 kuscu38 Yazdı:

çakallar ya benim ön camdaki yazıya kesicekdi adamı ikna edene kadar canım cıkdı :)

Ankara Kızılayda GMK bulvarında Aşağı Sıhhıye istikametinde MC donalds önünde sürekli bir trafik polisi durur. ben beni bildim bileli aynı polis. Gözüne çarpan araba oldu mu affetmez 5sn bile bekletmez. Taksi düşmanı fırsat avcısı. Bir gün babamı bekliyorum oradan alacak beni. Anons geldi bordo pejo diye. Adam hemen 20sn sonra bordo 206yı durdurdu. Camlar filmli ama onun dışında ınanın bişi yok. Çocuk kzı arkadaşı iles akin sakin gidiyor egzos fln da yok arabada. Oğlan o kadar uğraşmasına rağmen kızın yanında rezil oldu ne dil döktü memura ama adam hem camı çizdi hemde ceza yazdı.

Bu memurun eğer o yolu kullananlar dikkat ederse tam o noktada yeşil bir tipo durur. Bu tip abart egsozlu camlar filmli ve arka camda saçma sapan isimler yazılı orası burası stickerlı. O araç bu memur beyin şahsi aracı. Kimse de bii diyemiyor. Hem durduğu yer ofsayt hem aracın kednsi men noktasında.

Bu adam çatır çatır ceza yazıyor. Film yasaksa devlet kurumuna husus araç dışında hiç bir araçta olmayacak buna emniyet müdürnün şahsi otosu da dahil. Emniyet memurunun ve ya müdürünün sivil hayatta benden ne farkı var ? Benden farklı mı hava soluyor ? Yüce bir varlık mı ? olmazsa olamz mı ? hergün bir cephe de savaş mı kazanıyor ? Ne yani bu adam bu şekilde davranabiliyor?

Yunuslar zaten uçmuş. Eğer aramızda varsa kusura bakmasın benim lafım herkese değil. Yunuslar keisnlikle normal polis memurundan beterler. Bir kaç kez rastladım allah iyi muhabbete bile denk getirmesin beni onlarla. Çok ciddiyim iki kere uyuşturucu kontrolünden geçtim ama (araba bmw diye göze battık halbuki adliye arması flnda vardı) kesinlikle insan dışı davranıyorlar kontrollerde. Bu adamlar ceza yazacaklar ben artık hayal edemiyorum.

bunu birde fahri müfettişi artırıp hali hazırdaki mobese yetmiyor gibi asayiş sağlayacaklar.......

Bu ülkede olacak iş değil.

Sözüm meclisten dışarı bakkaldan ekmek alır gibi ehliyet verip sonrada eğitimi yetersiz ve egoist insanların eline böyle bir yetki vermek bilmiyorum başka nerde olabilir ?
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:36
çakallar ya benim ön camdaki yazıya kesicekdi adamı ikna edene kadar canım cıkdı :)
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 23:13
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

amaç üzüm yemekse iyi ama sanki bağcıyı dövmek niyetindeler . birde ödenek olmadığı için cezalar  gönderilememiş bayram öncesi bir çok kişiyi süpriz cezalar bekliyor  ödenek çıkmış. 

geldi bana 2 tane biri mart biri nisan 420tl
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 22:52
hocam  valla bana da versinler bi koçan makbuz  millete ne cezalar yazardım sonuçta her yazdığım cezadan prim gelecek bana bunu bilerek daha iyi yazardım cezayı

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 22:45
birde benim anlamadığım istanbul trafiğinde  saatlerce bulunan ticari taksiler ve hatlı minibüsler  trafik kurallarını bizden daha iyi bilmeleri gerekiyor  normalde ama bu vatandaşlar yanında ekip aracı bile varken  kural ihlalleri yapabiliyorlar ve trafik akışını olumsuz yönde etkileyebiliyorlar ama polislerimiz bunlara birşey yapamıyor birkaç örnek geçerseniz farkedersiniz topkapı-bayrampaşa dönüşü topkapı maltepe  bayrampaşa dönüşü matbaacılar sitesi  karşısı kavşak ışıkları resimlerini çekiyorum mail atıyorum arayarak ihbar ettiğimde oldu ama telde verilen cevap bu şekilde bişey yapamayız ekip yollayın diyorum  her kavşağa ekipmi koyacağız  birde  hatlı minibüsün arkasına tabela koymuşlar bu minibüsü  özel eğitim almış istanbul beyefendisi kullanıyor  gibi bir yazı tuhaf....

Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 22:40
ilk önce çuvaldaki çürükler ayrılmalı ama çürüğü ayıracak olan kim? haklı yere yazılan cezalara itiraz yok zaten hiçkimseden mesela başıma gelen olay  neymiş kemeri arkadan bağlamışım sonuçta göğsümü sarıyor ve  fren anında öne savrulmamı engelleyebiliyor  özellikle bunun için ceza yazılmamalıydı belkide ve bu olayda mahmutbey gişelerden tekirdağ yönünde girdim uygulamaya durmayadabilirdim en sağ şeritten el kaldırdı ben hgs nin en sonundaydım ogs ye en yakın şerit yani durdum ben araçtan indim kemeri çözmeyi unuttum ekip otosunun yanına gittim hayırdır dedim diğer memur gitti arabaya bakmaya koşarak geri geldi ekibin yanına amirim amirim kemeri arkadan bağlamış diye ispiyonladı birazda benim talihsizliğim ama buna da ceza yazılmamalı bence

Yukarı Dön
dream Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dream Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 22:08
Bence Çok yerinde bir uygulama..
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 21:12
bir polisin ak dedigine ötekisi kara diyor tutarsızlıklarda hat safhada bence bu kadar geniş yetki verilmemesi gerekiyor yunus polisleri pek insanlara iyi niyetli yanaşmıyorlar suçlu olsanda olmasanda ...
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
EmreÖz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EmreÖz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 21:03
2 hafta önce 5 dakikalığına bıraktığım dörtlüsü parkı yanan aracımı çektiler Ve inşaat önün'den..! Trafik akışına en ufak zarar vermemesine rağmen.. Banka önü,devlet daireleri eyvallah inşaatın önünde duran aracı cekiyolar artık.. 80 Tl otopark + 72 tl park cezası geldi şimdi evime en ilginç tarafı kağıt var elimde borcum olduğuna dahi kanıtım var parayı almıyorlar Borç görünmüyormuş :D 15 günü bekliyorlar 35 Tl almamak için.. 
CNN18
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 20:54
amaç üzüm yemekse iyi ama sanki bağcıyı dövmek niyetindeler . birde ödenek olmadığı için cezalar  gönderilememiş bayram öncesi bir çok kişiyi süpriz cezalar bekliyor  ödenek çıkmış. 
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 20:39
bence caydırıcı ve mantıklı, Bakkalda olabilir :)

Ne yanı ben yeri geliyor 200 kmyi geçiyorum ama kimsenin canına kast etmeyecek şekilde yerler ayarlamaya çalışıyorum elimden geldiğince ama bunu umursamayan bazı pislikler yaya yolu olan yerlerde bile sarı ışık yanmasına rağmen gazı kökleyip ışığa takılmamaya çalışıyorlar. 

ayrıca kötü niyetli yada emekliliğine az kalmış ruhu daralan polislere denk gelmemekte dikkatli bir ayrıntıdır.

iyi olmuş, ne kadar tepki okadar etki.

[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 20:00
Bir süre önce bu haberi paylaştım ama idrakı olmadı çünkü herkes trafikte kötü kullanan insanlara yüklendi.

Ülkemizde trafikte herkes mükemmel değil biliyorum ama gereksiz yere ceza kesilmesi ve trafik polisleirnin gereksiz ve tutarsız davranışları asayişi engelliyor . Bizim takıldığımız nokta bu. Bu kadar fazla ceza kesilirken nedense trafikte bir değişiklik yok. Sadece devlet para kazanıyor. Bana kalırsa polisin çok ceza kesiyor kuramını diğer organlara aktarıp sadece kazanç peşindeler.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
korkusuz202 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı korkusuz202 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 19:58
Oldu bari bizim bakkalada yetki versinlerde oda ceza yazsın..amaçları hazineye daha çok gelir elde etmek..

Düzenleyen korkusuz202 - 03 Ekim 2013 Saat 19:59
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2013 Saat 19:46
az önce atv gösteriyordu gereksız cezalara karşıyım ancak öyle ınsanlar varkı cezayı sonuna kadar hakedıyor yanlız trafık konusunsda yetkılı olmayan kuruluşlara bırden bıre yetkı vermek ne anlama gelıyor onu çözemedim .
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 108 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 4896 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 510 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 333 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 517 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 138 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 523 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 632 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2064 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 933 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5221 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4579 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1774 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 441 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2029 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36955 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 107391 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 3156 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32941 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 55080 165 Fatih4624
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English