![]() |
|
LAstik Seçimi Hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 Saat 14:58 |
Yokohama ya da Nokian H serisi derim. Ben Nokian kullandım, çok sessiz ve güzel lastiklerdi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizde haklısınız fakat petlasta okadar kötü olamaz sanırım ya ben zaten fazla yol yapmıyorum yani yılda bi defa eskişehir adana 1 yıla vurduğumuzda 5000 yada 7000 km felan acna şehir içindede arabaya binememeye özen gösteriyorum eskişehirde trafik biraz kalabalık ve yürüyüş mesafesinde zaten her yer
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir fenomena olablir ama ben de arkadaşa katılıyorum. Uzun zamandır Michelin kullanıyoruz her çeşidinde de hiç bir sıkıntı yaşamadık ve bizi yolda bırakmadı. Yol tutuşu - ıslak ve kuru zemin performansı- ses seviyesi diğer lastiklerle karşılaştırılamaz. Hem pejoda hem auris de michelin kullanıyorum kışlıkları da aynı şekilde. Araca bindiğimde beni yolda tutan lastiktir yarım depo ile gider gerekirse otobüse binerim ama aracım yoldayken lastiğime önem veririm. |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
petlastan uzak çok dandik bi malzeme.toyo on numara orjinal japon yol tutuşu harika fiyatlarıda uygun
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Ozaman Petlas alıcaz inşallah fiyatıda uygun yol yardım olayıda iyiymiş ya
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende petlas üretimi starmaxx performans lastiği kullanıyorum, 5 bin km oldu memnunum, ayrıca yol yardımı michelin gibi sadece lastiği kapsamıyor, benzin bile bitse çekici gönderiyorlar.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
continental premium contact 5
![]() |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Kararsız kaldım açıkcası michelin"den yana gönlüm ama petlasta cok uygun ben yılda 5000 km zar zor yapan birisiyim onun için buna göre ne almalıyım sizce uygun olsun diyorum ama bilmiyorum yinede
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Her lastiğin kendine has iyi olduğu yönleri var.
Mesela araçlar performansa bağlı çıkarıldığından Continentalın Contact lastiği seçiliyor çok sert bir lastik ama gel gelelim yağmurlu havalar en iyisi,yakıt konusunda fena sayılmaz ama en iyisi değil.onun dışında kayma oranı norm değerlerde nerden biliyorsun diyeceksin aynı lastiğin 235 lik olanı peugeot rcz aracımda mevcut. Diğer bir seçime ve benimde seçimime geçersek ; MICHELIN. Dünyanın en ekonomik lastiği bu bakımdan çok çok önemli.Gerek yol tutuş,gerek ekonomik ve gerekse kış şartlarında cok iyi lastik.Çabuk ısınıp yol tutması ve yumuşak olmasın avantaj fakat çabuk eriyip deforme olması ve uzun ömürlü olmaması dezavantaj.Kaldıki 2-3 sene sonra lastik değişirim diyorsan bu sorun bile değil.
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
michelin kullanıcısıyım. verdiğin paranın hakkını veriyor.
nihayetinde araba lastiğin üzerinde gidiyor. petlasın yağmur performansı berbat ötesi.bunu kimse aklamasın. kendi aracım için örnek vereyim. petlasın yakıtta E seviyesini gösteren etiketi yağışlı havada C seviyesini gösteriyor. ve lastik sesi 72 db...link aşağıda. michelin de durum tamamen kaliteye ve güvene dönüşüyor. lastik etiketi yakıtta C seviyesini gösterirken yağışlı havada A seviyesinde. ayrıca lastik sesi 68 db....link aşağıda şunu unutmayın arkadaşlar;pahalıdan daha ucuzu yoktur. michelin diğer lastiklere göre daha pahalı ama ben çok memnunum ve verilen parayı hakeden bir lastik.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
conti
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2012_winterreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=147067&SourcePageId=31821
yukarıdaki linkte belirttiğin lastik ebatında 2012 yılında yapılan test sonuçları mevcut. bilmeyenler için sölüyorum adac almanyanın otobanında ve çeşitli yerlerinde arama kurtarma tamir vb. işler yapan bi şirket. ayrıca çoğu otomobil ve lastiklerinde testlerini yapıyorlar.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Petlas demek istiyorum. nedeni kullanıcısı olmam. memnundum tavsiyemden sonra memnun olanlarınıda gördüm.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Selamlar Arkadaşlar 308 için lastik bakıyorum aşağıda yazıcam markalardan hangisini alsam acaba fiyat ve kalite önemli
KIŞ LASTİĞİ 1-PETLAS 150 TL
2-MİCHELİN 200 TL 3-BRİDgestone 200 tl 4-continental 165tl Ölçüler 205-55-16 yani tavsiyelerinizi bekliyorum eskişehirdeyim fazla arabama binmiyorum kışlıkmı alayım yazlıkmı yılda bi uzun yol yapıyorum
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |