![]() |
|
Satılık 206 GTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2013 Saat 16:01 |
araç gayet güzel hayırlı satışlar fiyat konusuna gelınce yorumları okudum ilk bakışta fiyat fazla gibi gözüksede 13-14 Bin lik bir GTI alıpta tamirhaneleri tavaf etmek yine aynı parayı harcamak var bide temiz bir araç alıp zevkle sorunsuz kullanmak var herşeyden önce şu önemli araç o kadar fiyatı hakedermi hakediyorsa hiç bir sorun yok biraz pazarlıkla hertürlü gider :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Temiz arabaymış. Hayırlı satışlar olsun...
|
|
![]() |
|
ceucme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim, Kıymetini bilene gider inş.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
hayırlı satışlar düzgün makine..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
ceucme ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Güncel
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
aynen bende vazgecemiyorum.müşteriside var 2 3 tane sat diye tutturuyolar ama vermek istemiyorum.bundan baska araca bindinmi sarmıyor beni.satmaya kalksak müşteri bulamayız.satmak istemeyince kendileri geliyor.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Aynen, Çok emeğim var, herşeyi saat gibi oldu artık ekonomik bir araca geçmek istiyorum, ama bir yanımda satmak istemiyor hayırlısı
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlı satışlar.
Bunları satmak zor oluyor, (Gönülden) iyi teklifler almıştım ama ayrılamadım ihtiyactan satıyım dedim kıyamadım, sonrada içine ettik sattık aracı.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-tertemiz-hizli-138633608/detay/
İlanda detayları mevcuttur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |