![]() |
|
206 kalorifer petegi su kacırıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2013 Saat 13:04 |
arabayı yeni aldım. 4koldan saldırıyorlar. aldıgıma pisman ettiler. sigortacısı bi taraftan eksoz emisyon muayene alımsatım arac bakımı derken tramwa gecirdim.
bide bu cıktı basıma. kalorifer petegi ile borunun birlestigi yerden antifiriz kacırıyor. kayserideyim elim-kolum baglı. istanbulda olaydım keske bolemi olurdu. canını sevdigimin istanbulu. bikac yere sordum kayseriden o yapılmaz ver hurdaya gitsin dediler. gogusluk sokulmeden kalorifer petegi cıkıyomus yerinden nasıl cıkartırım nasıl yaparim bi yardım. cok fena bunalmıs durumdayım. nolur yardım edin |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam servise gittiniz mi orası daha iyi yardımcı olurdu ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Servise gidersem evimi satmak zorunda kalırım hocam oradan saglam cıkmak için. bura kayseri ben buralıyım iyi tanırım. kene gibidirler. kan emiciligige geberirler. simdilik gecici olarak buradayım elim-kolum baglı. bunuda cok iyi biliyolar. geldikce gelirler ustune. arabayı internetten kendim aldım diye ustalar bile bakmak istemiyo. plaka yabancıymıs. burda servisin 100km yakınına yaklasmıyorum. nolur nolmaz. allah muhafaza
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
darda kaldık. yokmu yardım edecek bi hayırsever? okulda bitecek zamanı buldu. ne guzel pasa pasa yasıyodum istanbulda
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dalgamı geçıyosunuz kalorifer peteği su kaçırıyor diye hurdayamı verılır araç torpido sökülür petek ortaya çıkar gerekırse değiştirilir değişse bile işçilik dahil en çok tutacağı 250 TL orjınal parça ıstersenız 500 TL ye kadar yolu var okadar basıt .Kayserıdeki ustayız dıye geçınenleri kınıyorum bıraksınlar bu işi öyle mılletti kazıklayalımda arabasını elınden alalım vay anasını ne ınsanlar var arkadaş ya geçmiş olsun kendiniz biraz zor yaparsınız hocam açıkçası zaman alır torpido sökmek o konuda anlatsam bile anlatamam yanı nasıl olduğunu şuan.ben bızat başındaydım yapılırken benımde başıma geldi ama kolay bir iş değil okadar bilmeyen biri için.
Araç 306 zannedersem kalorifer peteğinin değişimini anlatıyor konu bir bakın ıstersenız belki kafanızda az çok fıkır oluşturur. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=5425&title=306-kalorifer-radyatr-deiimi Parçada bu http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-KALORIFER-RADYATORU,PR-1177.html http://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-206-KALORIFER-RADYATORU-VALEO,PR-1178.html eğer yapanı bulamadıysanız bende sıze aracınızı fazla kurcalatmadan yetkili servise gitmenizi öneririm . Düzenleyen samet206 - 24 Eylül 2013 Saat 15:36 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
yok hocam niye dalga geciyim. babamın sahini var geri vitese takınca vites yerinden cıkıyodu. sanzuman indirmeye kalktılar zor aldım ellerinden arabayı. vites korugu varya lastik degistirdim. duzeldi. hicbir sorun yok. bura bole lanet olası biyer
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
gogusluk sokumune girersem araba hosaf olacak biliyorum. 500tl den asagıda cıkamam onuda biliyorum. yedek parcadan yana sorun yok. 50tl ye sıfır kalorifer radyotoru var ama sorun onu takacak usta yok. tek care ya ben yapacam. olmadı satacam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
206 nın gögüslügü sökülmeden kalorifer cıktıgını soyleyen bisürü magdur var nette. bi yolu vardır eminim vardır. ama nasıl?
|
|
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
kalorıfer motoro vıtesın ordan mı kacırıyor su
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
yok hocam. kalorifer petegi ile borusu varya tam birlesim yerinden. oringleri degisse duzelecek eminim. ama gel gorki neler geldi basımıza
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
?
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
sonuc yok hocam. araba otoparkta duruyo ole. pet sise koydum.
|
|
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Arkadaşın araçtada aynı sorun vardı göğüs sökülmeden bağlantı yerindeki oringler değişti sorun düzeldi. Bu şekilde dert etmenin anlamı yok ayrıca arkadaşların dediği gibi göğüs sökülmeden peteğin değiştiğini bende duydum
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Merhaba.
Senin çaren burada (: |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
hocam o konuyu detaylı inceledim. zaten o konuyu gorunce ustune gitmeye basladım. o araba 307 daha buyuk bi makine. benimki 206 daha dar. brz daha arastırınca 206 dada sakın goguslugu sokturmeyin gerek yok sorun hallediliyo diyenleri duyunca ben bu oyunu bozarım arkadas dedim. onun pesine dustum. aslında abartılacak bi durumda yok. degisecek olan 1tl degerinde 2adet karering. gel gorki bunu degistirecek zaatı muhteremi bulamadım |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
aynen hocam. dandirik 1tl degerinde 2adet karering degisecek. konu kapanacak. ama iste degistirecek xtreme zekaya sahip üstun yetenekli insanlar yasamak zorunda kaldıgım il de bulunmuyor. ah bi bulsam anında yaptıracam. telfonla geyigine aradım bitanesini daha meseleyi anlamadan goguslugu sokmemiz lazım abi 300tl borcun olur dedi adam ya. la dur bi 2dk. biz cok yaptık daha once elimize duseni bu sekilde opuyoruz abi senide opelim hatıra olarak saklarsın dedi. |
|
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
aynı sorun bendede vardı 1 hafta öncesine kadar motor sogukken sabaha kadar dolduruyodu paspasın altını oto elektirikçiye gittim bitane adam yarım saat içinde halletti direksiyonun altındaki sigorta kapağını söktü peteği çıkardı oringler erimiş bitmiş artık onları değiştirip etrafına kırmızı bi yapışkan gibi bişe sürdü şimdi sıkıntı yok . göğüsü falan söktürmene gerek yok sakın o işlere girme
50 liraya hallolcak bişe sıkma canını ben 50 liraya hallettm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
hocam buraya yazmamısım. cok sukur hallettim onu. arastırdım baya bi iyi bir elektirk ustası buldum. 50tl ye 15dk da halletti sagolsun. simdi canavar gibi. yırttık yine
|
|
|
|
![]() |
|
erhand ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
hocam bugun aynı problem benım basımdaydı. kalorıfer petegınden su kacırdı. kalorıfer petegı degıstı dedıgın gıbı gogus sokulmeden olmazz falan dıyorlar ancak benım tamırcım dıreksıyon altından petegı cıkardı ve yenısı ıle degıstırdım. muadıl parca aldım 200 lıra 50 lırada ıscılık verdım suan bı sorun yok gıbı bakalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |