![]() |
|
206 gti ön tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eylül 2013 Saat 10:08 |
||||
arkadaslar forum sponsorumuz peugeotmarketten standart sisli ön tamponu olan aracıma gti tamponu alıp taktırmayı düşünüyorum. sizlere sormak istediğim yan sanayi tamponda sorun yaşarmıyım.? takarken bi tadilat gerekirmi yoksa birebiğr uyarmı? tampon bandı almalımıyım? son olarak sisleri değiştirmelimiyim? yoksa bi şekilde uydurulabilirmi? teşekkürler..
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
güncel
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||||
hocam yanlış biliyor olabilirim, eğer öyleyse arkadaşlar düzeltsin ama gti sisleri ayrı oluyor diye biliyorum. çünkü ben aracıma sis farı uygulaması yaparken gti sisi almışım, takamadık. onun tırnakları farklı olduğundan tampona oturmuyor. muhtemelen gti tampona da normal sisler oturmayacaktır. ama siz yine de forum sponsoru ile irtibata geçip en sağlıklı bilgiyi onlardan alın derim. |
|||||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|||||
![]() |
|||||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
||||
Gti sisleri büyüktür
İnternette komple sisli tampon var 100 lira cok uygun satılmadıysa al sahibinden com |
|||||
![]() |
|||||
||||
valla ben 2 yıldır araştırıyorum öle 100 liraya sisli gti tamponu görmedim. demekki gözümden kaçmış. linki yazarmısın.
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
||||
evet dediğini biliyorum sis farı var bide gti sis farı var. hani uymıycanı tahmin ediyodum ama nasıl ve neresinden uymaz diye merak ediyodum. saol.
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
bende tampon kuşagı uymuyor diye biliyorum onunda değişmesi gerekiyor zannedersem.
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-gti-tampon-137552075/detay
bu tamponun fiyatı uygun hemde hepsini satıyor 100 tlye ama çok dağılmış gibi geldi bana ne dersiniz
|
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
||||
sis farının 3 tane tırnağı oluyor. 2si üstte, birisi altta. alttaki galiba vidalanıyordu. normal sislerde üstteki tırnakları geçirdiğinizi varsayalım, bu sefer alttaki vidalama yeri denk gelmiyor. hadi diyelim ona çare buldunuz, bu sefer de sis farı tampondaki deliklere denk gelmiyor. yani üstten 1 parmak boşluk kalıyor hem de yamuk duruyor. yani hiçbir şekilde uymuyor. tam tersini düşünürsek sizin sisler de gti tampona uyum sağlamayacaktır. ek olarak iki parça daha var tampon ızgarası ve tampon kuşağı. tamponun ızgarası kesin uyum sağlamaz ama siyah kuşak belki uyum sağlayabilir, o da ön tampon çıtası olarak geçiyor sanırım. 130 tampon, 45 ızgara ve boyama işlemi için de 100 - 150 lira arası dersek, üstüne 90 lira da sis farı dersek 400 lirayı bulur rahat. |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
abi dediğin gibi ilan türkiyenin bi ucunda
![]() |
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
||||
anlaşıldı
![]() ![]() |
|||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||
![]() |
|||||
||||
hadi sisler olsun ızgaralar olsun diyelim, sadece tampon ile kurtarıcak olsanız bile 130 tampon, boyası astarı işçiliği en az 120 - 150 lira gibi isterser. kafadan 250 lira yapıyor zaten. bir de o tamponu söküp yenisini takıp sisleri bağlaması falan var. onun için de ne kadar işçilik isterler bilmem ama sadece tampon ile kurtarıcak olsanız bile 300 liradan aşağı çıkamazsınız bu işin içinde ki, daha sisi var ızgarası var 150 de onlar, 450yi gözden çıkartın :) yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin ama hesap ortada :) ben sis uygulaması yaparken bu gti sisi yüzünden tamponu yanlış deldim ordan biliyorum :D uymadı, uyduralım derken tamponu haşat ettik :D sonra tampondu, astarıydı boyasıydı, sisleriydi derken bana 350 liraya patladı sis muhabbeti :) tamponun takılması ve sislerin bağlanması için işçilik de yok daha ortada :) |
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |