![]() |
|
206 kendi çapımızda tesisat... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramazan_070 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: Meçhul... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan_070
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2013 Saat 13:54 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ramazan_070 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: Meçhul... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan_070
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal halini bozmamak için teybini değiştirmedim... 16,5 cd cadence mid takımı, violence slim subwoofer, daha önceki arabamda kullandığım edison amfi... Beklediğimden daha güzel bir ses aldım... Metin ustamın eline sağlık... 1-2 güne cadence usb, aux, mp3 çevirici alıp takıcam nasp olursa...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle güzel olmuş güle güle kullanın bu slım subwooferlar boyutlarına göre gerçekten güzel ses verıyorlar ve çok daha guzel gozukuyor bagaj açısından gayet guzel olmuş . ne kadar a mal oldu bu tesisat size acaba ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramazan_070
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba, Amfim daha önceden vardı, Cadence mitler 165 TL, Slim bass 200 TL, teyp anfi çevirici, kablo tesisatı, sigortası, Y amfi kabloları, işçilik 150 TL. Toplam 515 TL... Bu tesisata ve fiyata çok güzel ses aldım :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |