![]() |
|
ABS |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 18:55 |
Arkadaşları aracmın (306) debriyaj setini yaklaşık 1 ay önce değiştittirdim.. Bu geçen sürede şunu farkettim ani frenlerde ABS devreye girmiyor. Eskiden 50 km hızda ani fren yapsam fren pedalından tepki alırdım. Şimdi öyle birşey yok. Ayrıca ABS arıza ışığıda yanmıyor.
yorumlarınızı bekliyorum!
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel...
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren yaptığınızda lastikler kaymıyorsa sorun yok.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Lastikler kaymıyor ama ne bilim önceden fren pedalında o tepkiyi hissederdim. Peki lastikler kaymıyorsa abs devreye giriyor diyebilirmiyiz?
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ABS lastikler kaymak üzereyken devreye girer ve kaymasını engeller. Eğer lastikler kaymıyorsa ABS'nin devreye girmesi gereken kadar sert fren yapılmamış demektir. Lastikler kayarsa ABS devreye girmiyor demektir. Güvenli biryerde ABS devreye girecek şekilde sert bir fren yapın, ABS devreye girerse sorun yok lastikler kayarsa sorun var demektir. ABS ışığı yanmıyorsa sorun yoktur ama deneyin içiniz rahat etsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Eywallah kardeş deneyip görücem bakalım..
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |