![]() |
|
Bilgisi olanlar aydınlatırsa |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 14:47 |
Esselamu aleykum ve rahmetullah ben mayısınnson haftası ışıklarda kırmızı ışıkta geçmiş görünüyorum ben yeşilde geçtim zannediyorum ama kamerandan belli neyse mobiletliyle çarpıştık adamcağız benim arabanın üzerine uçtu cam patladı neyseki ufak bir cam batmış kafasına kırık çıkık yok candarmalar geldi dün mal beyanı sordu ben şikayetçi olmadım acaba omu oldu yoksa rutin işlemlermi kasımda mahkemem var adamı yerde görünce yaralı şok oldum bana hapiste gözüküyorum imza vermem gerekiyor dedi mobiletin plakası yok kask yok ehliyet yok bana kırmızı ışıktamı geçtin deyince hatırlamıyorum dedim başına gelenler oldumu böyle bir olay avukat tutmam gerekiyormu nettede araştırdım ama bir şey anlamadım para cezasımı hapis cezası olurmu www uyku uyuyamıyorum bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olay anında jandarma tutanak tutmuştur.Onu araştırın.Zaten karşı tarafın eksiklikleri yüzünden ceza almanız zor.Şikayetçi olsa bile
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Geçmiş olsun. Adliyeye gidip dava dosyasına bakmanız lazım, dosya durumunu bilmeden bir şey anlaşılmaz.
Genelde hakim topu bilirkişiye atar, 3-5 ay sonra bir duruşma daha olur, itiraz olursa adli tıpa falan gider vs. 1 - 1,5 yıla kadar uzayabilir bu duruşmalar. Sabıkanız yoksa hapis olmuyor ama 5 yıl tedbir cezası alabilirsiniz, yeni kanun değişikliklerinden haberim yok gerçi. Bir de karşı tarafın tazminat davası açma durumu var, iş kaybı vs. belgeleyerek tazminat isteyebilirler, üzerinizdeki taşınmazlara, arabalara falan tedbir koydurabilirler. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
avukat değilim lakin kırmızı ışıkta geçip karşıdakine çarpma durumu var ise karşının eksikleri önemli değil. davacı olmazsa bile olayın büyüklüğü hastane tutanaklarları var ise mahkemeye intikal etmişse, kamu davası açılır.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Kardeşim benim başıma geldi böyle bir talihsiz olay şimdi prosedür şöyle sen ne kadar da suçsuz olsan yani adam gelse sana çarpsa da ( bana da motor çarpmıştı kask ehliyet yok bir de adam telefonla konuşuyorken ) o anda tutulan tutanak çok önemli kaçta kaç sana yazıldığı önemli her ne kadar ölümlü kaza da olmasa da Kamu davası açılıyor . Senden şikayetçi olsa da olmasada dava bir kere kesin açılacak.Senin bu davayı takip etmen gerekecek ama sana kesin tavsiyem avukatsız olmuyor malesef bu işler allah yardımcın olsun.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Aynen ali ' nin yazdıklar gibi oluyor .
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bence bi avukata danışmalısın.. ne desek boş olur.. en sağlıklısı avukata danışmak diye düşünüyorum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
akanov ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2013 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Geçmiş olsun.ölüm olmadıktan sonra herşey çözülür.o dediğin bilgileri senden mahkemeye dosya hazırlamak iççin istemişlerdir.ifadesi alınan herkese sorulur onlar.sabıka kaydında benzer bir suç yoksa sonucunda en fazla para cezası verilebilir(işin içinde olduğumdan oldukça fazla sayıda yaralamalı kazayla ilgilendik).bu işler bilirkişiye bakar.bilirkişi raporunda ne derse o olur arkadaşların dediği gibi.(jandartmanın tutanaklarıda önemli tabi) çarptığın şahıs tazminat davası açabilir davanızın bitiminde.kafana takma rahat rahat uyu.kanunları araştırıp kendi kendimi savunurum diyosan avukata para vermene gerek yok.takibini ben yapamam uğraşamam diyasan avukat iyi olur hiç yoktan.
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İçim rahatladı biraz yanıt veren her kardeşimden ALLAHUTEALA razı olsun hiç kimse kendi isteğiyle kaza yapmak istemez kimsenin canı malına zarar vermek istemez yazgı diyelim RABBİM herbirimizi kazalardan korusun
|
|
|
|
![]() |
|
moonpark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun cana mal olmadıkça rahat uyu .Fakat kırmızı ışıkta geçtiğin için dikkatsizlik sonucu yaralanmaya sebebıyet vermekten ceza yersın en fazla dıye dusunuyorum.Sonuçta adı üstünde kaza bu herkezın başına gelebılır. ALLAH KORUSUN TABIKI . Sonucta bırakıp kaçmadın ya . Can kaybı olmaması burda cidden güzel bir haber.Ömür boyu seni rahatsız edebılırdi.En yakın sürede bir avukata danış .Ve bence mahkemeden önce can almadığın için mahkemedende güzel bir sonuç çıkarsa onun için bir kurban kes derim . tabi imkanın varsa.yoksa imkanın oldugunda
|
|
206 1.6xt 16v 110hp
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
motorlu kişi şikayetci olmasada evraklarında eksik vs varsa olay kamu davasına döner seni araştırırlar tahminimce hapis değil para cezası keserler
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |