Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilgisi olanlar aydınlatırsa
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bilgisi olanlar aydınlatırsa

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
acemi pecocu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilgisi olanlar aydınlatırsa
    Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 14:47
Esselamu aleykum ve rahmetullah ben mayısınnson haftası ışıklarda kırmızı ışıkta geçmiş görünüyorum ben yeşilde geçtim zannediyorum ama kamerandan belli neyse mobiletliyle çarpıştık adamcağız benim arabanın üzerine uçtu cam patladı neyseki ufak bir cam batmış kafasına kırık çıkık yok candarmalar geldi dün mal beyanı sordu ben şikayetçi olmadım acaba omu oldu yoksa rutin işlemlermi kasımda mahkemem var adamı yerde görünce yaralı şok oldum bana hapiste gözüküyorum imza vermem gerekiyor dedi mobiletin plakası yok kask yok ehliyet yok bana kırmızı ışıktamı geçtin deyince hatırlamıyorum dedim başına gelenler oldumu böyle bir olay avukat tutmam gerekiyormu nettede araştırdım ama bir şey anlamadım para cezasımı hapis cezası olurmu www uyku uyuyamıyorum bilgisi olan varsa aydınlatırsanız sevinirim biraz uzun oldu kusuruma bakmayın
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
Yukarı Dön
Mehmet38 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mehmet38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 15:23
Olay anında jandarma tutanak tutmuştur.Onu araştırın.Zaten karşı tarafın eksiklikleri yüzünden ceza almanız zor.Şikayetçi olsa bile
Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 15:26
Geçmiş olsun. Adliyeye gidip dava dosyasına bakmanız lazım, dosya durumunu bilmeden bir şey anlaşılmaz.

Genelde hakim topu bilirkişiye atar, 3-5 ay sonra bir duruşma daha olur, itiraz olursa adli tıpa falan gider vs. 1 - 1,5 yıla kadar uzayabilir bu duruşmalar.  Sabıkanız yoksa hapis olmuyor ama 5 yıl tedbir cezası alabilirsiniz, yeni kanun değişikliklerinden haberim yok gerçi. Bir de karşı tarafın tazminat davası açma durumu var, iş kaybı vs. belgeleyerek tazminat isteyebilirler, üzerinizdeki taşınmazlara, arabalara falan tedbir koydurabilirler.
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 15:56
Orjinalini yazan: Mehmet38 Mehmet38 Yazdı:

Olay anında jandarma tutanak tutmuştur.Onu araştırın.Zaten karşı tarafın eksiklikleri yüzünden ceza almanız zor.Şikayetçi olsa bile

avukat değilim lakin kırmızı ışıkta geçip karşıdakine çarpma durumu var ise karşının eksikleri önemli değil. davacı olmazsa bile olayın büyüklüğü hastane tutanaklarları var ise mahkemeye intikal etmişse, kamu davası açılır.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
halilefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı halilefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 22:44
Kardeşim benim başıma geldi böyle bir talihsiz olay şimdi prosedür şöyle sen ne kadar da suçsuz olsan yani adam gelse sana çarpsa da ( bana da motor çarpmıştı kask ehliyet yok bir de adam telefonla konuşuyorken ) o anda tutulan tutanak çok önemli kaçta kaç sana yazıldığı önemli her ne kadar ölümlü kaza da olmasa da Kamu davası açılıyor . Senden şikayetçi olsa da olmasada dava bir kere kesin açılacak.Senin bu davayı takip etmen gerekecek ama sana kesin tavsiyem avukatsız olmuyor malesef bu işler allah yardımcın olsun.
halilefe
Yukarı Dön
halilefe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı halilefe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 22:45
Aynen ali ' nin yazdıklar gibi oluyor .
halilefe
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 23:22
Bence bi avukata danışmalısın.. ne desek boş olur.. en sağlıklısı avukata danışmak diye düşünüyorum..
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
akanov Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı akanov Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 23:24
Geçmiş olsun.ölüm olmadıktan sonra herşey çözülür.o dediğin bilgileri senden mahkemeye dosya hazırlamak iççin istemişlerdir.ifadesi alınan herkese sorulur onlar.sabıka kaydında benzer bir suç yoksa sonucunda en fazla para cezası verilebilir(işin içinde olduğumdan oldukça fazla sayıda yaralamalı kazayla ilgilendik).bu işler bilirkişiye bakar.bilirkişi raporunda ne derse o olur arkadaşların dediği gibi.(jandartmanın tutanaklarıda önemli tabi) çarptığın şahıs tazminat davası açabilir davanızın bitiminde.kafana takma rahat rahat uyu.kanunları araştırıp kendi kendimi savunurum diyosan avukata para vermene gerek yok.takibini ben yapamam uğraşamam diyasan avukat iyi olur hiç yoktan.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2013 Saat 23:40
İçim rahatladı biraz yanıt veren her kardeşimden ALLAHUTEALA razı olsun hiç kimse kendi isteğiyle kaza yapmak istemez kimsenin canı malına zarar vermek istemez  yazgı diyelim RABBİM herbirimizi kazalardan korusun
Yukarı Dön
moonpark Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı moonpark Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 Saat 00:07
Kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun cana mal olmadıkça rahat uyu .Fakat kırmızı ışıkta geçtiğin için dikkatsizlik sonucu yaralanmaya sebebıyet vermekten ceza yersın en fazla dıye dusunuyorum.Sonuçta adı üstünde kaza bu herkezın başına gelebılır. ALLAH KORUSUN TABIKI . Sonucta bırakıp kaçmadın ya . Can kaybı olmaması burda cidden  güzel bir haber.Ömür boyu seni rahatsız edebılırdi.En yakın sürede bir avukata danış .Ve bence mahkemeden önce can almadığın için mahkemedende güzel bir sonuç çıkarsa onun için bir kurban kes derim . tabi imkanın varsa.yoksa imkanın oldugunda
206 1.6xt 16v 110hp
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 Saat 03:26
motorlu kişi şikayetci olmasada evraklarında eksik vs varsa olay kamu davasına döner seni araştırırlar tahminimce hapis değil para cezası keserler
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı acemi pecocu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 Saat 15:46
Orjinalini yazan: moonpark moonpark Yazdı:

Kardeşim öncelikle büyük geçmiş olsun cana mal olmadıkça rahat uyu .Fakat kırmızı ışıkta geçtiğin için dikkatsizlik sonucu yaralanmaya sebebıyet vermekten ceza yersın en fazla dıye dusunuyorum.Sonuçta adı üstünde kaza bu herkezın başına gelebılır. ALLAH KORUSUN TABIKI . Sonucta bırakıp kaçmadın ya . Can kaybı olmaması burda cidden  güzel bir haber.Ömür boyu seni rahatsız edebılırdi.En yakın sürede bir avukata danış .Ve bence mahkemeden önce can almadığın için mahkemedende güzel bir sonuç çıkarsa onun için bir kurban kes derim . tabi imkanın varsa.yoksa imkanın oldugunda
İnşaALLAH  mahkeme iyi sonuçlanır ALLAH C.C Cevap verenlerden razı olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 16392 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 251 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 587 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 4896 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2397 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4704 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 412 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 7849 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 649 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 808 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 522 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5422 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 696 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 489 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 817 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 352 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 603 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 786 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2448 0 Bayer
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English