![]() |
|
Teneke Jantlar Boyandı Renk Değişikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2013 Saat 13:41 |
|
P.T Ailesi hafta sonu canım sıkıldı gittim iki adet turkuaz renginden sprey boya ve zımpara aldım. Aracımın orjinal teneke jantlarını boyamak için. Sonrasında jantlarımızı iyice zımparaladım ve lastiği koruyacak şekilde kağıt bant yardımı ile kapattım... Sprey boya ile iyice boyadım kışın bunlara kış lastiği takmayı düşünüyorum ve sonuç gayet basarılı oldu renk hosuma gitti kış girmeden böle bile kullanabilirim
![]() Düzenleyen Burak044 - 20 Eylül 2013 Saat 18:24 |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arabanın üzerinde nasıl durur acaba :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
pas rengi alsaydın ratstyle yapardın bu pek gitmemiş gibi alper
|
||
![]() |
||
|
yok ali yaa hosuma gitmedi o her renge boyarım ben sıkıntı değil
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Geçen bir arabada gördüm BBS RS tarzı boyamış birisi o da fena değildi. Dış çemberi gri. İÇ kısmı altına boyamış :D
|
||
![]() |
||
|
alt tarafı teneke jant
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kanka satamadınmı sen daha bunları esnaflıgında gerileme var çoktan satmış olman gerekirdi :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
hiç satıcam diye bişey düşünmedim ki oğlum öle bişey yoktu
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
la jantları taktıktan sonra diyodun ya satarım felan diye iyiden bunadın he
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok laa ne zaman dedim hatırlamayrum
![]() |
||
![]() |
||
|
De mi
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
pug3077 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
|
sen beğendiysen sorun yok aşırı uçlarda bi renk :D
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
esnaf Alper eniştesine satıyordu bunları ama eniştesi Alper'den uyanık :)
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
|
oglum bunlar onlar degıl onlar bos lastiklerdi bu lastikler degil evin altı garaj oto aksesuarcısı gıbı kendımı kaybedıyom ne ararsan var hangı marka ve arca gore hersey var
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Fıstık yeşiline boyasaysın :)
|
||
![]() |
||
|
yok o kadar da değil
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
takta görelim, çok ilgimi çekti, zaten; aynalar, öncam stickerler, ön çeki demiri ile ile çok tatlı duracak bence...
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
kampanalar ve fren kaliperini unuttun
![]() ![]() Düzenleyen Alper'EN AKSU - 20 Eylül 2013 Saat 16:30 |
||
![]() |
||
|
Alperden habersiz deneme resmi eklenmiştir :))))
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |