|
Arabam Kaç Beygir Nasıl Anlarım? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Sedat Yıldırım
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamunaleykum.
Merhaba arkadaşlar. Daha öncede bu konu ile ilgili paylaşımda bulunmuştum. Aracımın gerçek beygir gücünü nasıl öğrenebilirim diye. Ruhsatta 71 KW yazıyor ancak,buradaki gördüğüm genel kanı, ruhsattaki bilgilerin kesin bilgi olmadığı. Kesin bilgi almak için "Servicebox'a " sorgulatmak gerektiği,ancak bu sitededen bir şey anlamadım,yabancı dil ve nasıl sorgulama yapacağımı bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. Teşekkür ederim. Selam ve Dua ile... |
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
foresteng.
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende 2006 modeli var ve benim bildiğim bizim araçlar 8 valf ve 75 beygirdir.. Zaten performanstan da belli.. Keşke 16 valf olsaydı daha seri olurdu.. Bu arada benim aracımda 3000 d/d de 110 km/s yi görüyor...
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba, Aracınızın şase numarasını özel mesaj ile bana iletebilirseniz size seceresini çıkarayım :D
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |